Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Szögletes wc csészénél nagyon...

Szögletes wc csészénél nagyon billegne a rátehető wc szűkítő?

Figyelt kérdés

Pl. ilyenre gondolok: [link]

Megtetszettek, de hallottam olyat, hogy billegne rajta a rátehető wc szűkítő. Egybe wc szűkítős ülőkét még nem láttam, szögletes wcre.

júl. 19. 10:34
 1/4 anonim ***** válasza:
Anyuéknál szögletes van, teljesen jól funkciónál egy olcsó pepcos kerek wc szűkítővel. :)
júl. 19. 11:10
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ja, azt kifelejtettem, hogy részemről viszont rém kényelmetlen a szögletes kialakítás. Dizájnos, jól néz ki, de 2 perc után zsibbad a lábam, pedig néha jól jönne több időt elidőzni ott, pláne gyerek mellett. (10 perc nyugalom mindent megér) :D

1 voltam

júl. 19. 11:12
 3/4 A kérdező kommentje:
Mi nem szoktunk célzottan a kelleténél többet időzni a wcn, de sajnos riktán szorulásom van azért. Igazából nem használtam még szögletes wct, nem is rokonom, ismerősöm ahol az lenne, de akkor lehet mégis rendes kereket veszünk. Viszont akkor a szűkítő működne rajta hibátlanul.
júl. 19. 11:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, ha nem elég széles a wc szűkítő pereme akkor billegne - ahogy billeg a sima ovális ülőkén is.

Ha szögletes wc csészét szeretnél akkor annak a márkának a gyártójánál, akik a rá való ülőkéket gyártják, nézzétek meg van-e kombinált ülőkéjük! Lehet, hogy érdemes lenne olyat vennetek amibe bele van építve a gyereknek a szűkítő. Biztosan van, de most nem mutatott ilyet a gugl csak ovális ülőkénél.

Ha olyat vennétek aminek a teteje ketté osztható - már persze ha van - akkor nem is lenne más, mint a normál ülőke, egy ülő rész+a tető és a gyereknek ezt lehetne szétválasztani ha neki van rá szüksége.

De vannak olyan szűkítők amikkel megoldható, pl. ami eleve kis lépcsővel, fellépővel van egyben mint ez:

[link]

Vagy kereshetsz olyat aminek szélesebb a pereme:

[link]

júl. 19. 11:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!