Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mit csinálnátok a helyünkbe?

Mit csinálnátok a helyünkbe?

Figyelt kérdés
Vettünk egy házat ami nagyon tetszik elrendezés szempontjából de viszont az emeletre vezető lépcső melletti fal, az emeleten lévő mennyezet és elég sok fal lambériával van burkolva összességében kb 120mn-röl lenne szó. Nekem nem tetszik. Nem tudjuk eldönteni hogy lefessük világosra (jelenleg vörösfenyő színű)vagy szedjük le.

2024. júl. 17. 14:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Esetleg egy fehér színű, svéd-skandináv stílusú enteriőr nem tetszene? Jó kompromisszum lenne, pinteresten néznék inspirációkat
2024. júl. 17. 14:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Én nem szedném le, nem tudod mi van alatta.

Mi 2003ban koltoztunk szo szerint ilyen házba. Azota is megvan az eredeti lambéria. Megszoktuk

2024. júl. 17. 14:22
 3/5 A kérdező kommentje:

Igen pont ez miatt félünk lebontani mert nem tudjuk mi van alatta és ha vakolni kell,glettelni, az plusz idő lenne így is elég sokmindent újítunk a házon de ha még ebbe is bele fognánk több idő lenne és nem beszélve arról hogy valószínűleg jó nagy összeg is de jelen esetben ez inkább mellékes mert jobb szeretnék megszabadulni töle de tartok is tőle.

Ha festés akkor mindenképpen fehér szín lenne. De viszont a lépcső is tömör fa ami szintén ilyen vörösfenyő színű azzal is kellene valamit kezdeni. És félek ha fehér lenne a lambéria és fehér a lépcső akkor az nagyon "korházias" lenne.

2024. júl. 17. 14:32
 4/5 anonim ***** válasza:
48%

Én leszedném, mert vagy kevés alatta a szigetelés, vagy olyat használtak ami nem ferde falsíkra való és össze esett már rég. Azért mert így olcsó volt...

Aztán felbővíteném a vastagságot min 30 cm, hogy ne melegedjen fel a tetőtér.

2024. júl. 17. 16:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Én is utálom, szóval biztosan leszedném én is. De csak ha megtehetem, hogy ha rengeteget kell a helyén vakolni, glettelni, gipszkartonozni stb., akkor ne okozzon gondot anyagilag.
2024. júl. 19. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!