Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Festet falra csempézni?

Festet falra csempézni?

Figyelt kérdés
Helyzet, hogy a 15 évvel ezelőtti burkolat alatt is glett volt és nem esett le. Most csak néhány csempe alatt van glett.Sajnos utána belebotlottam tiktok videóba es ott láttam h le fog esni. Szerintetek szedjem le azt az 5-6darab csempet? Kb másfél hónapja van fent. Nem kong nem repedezik.
2024. júl. 16. 02:19
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
En leszednem es kezi betoncsiszoloval vakolatig csiszolnam, utana melyalapoznam es mehet ra a csempe
2024. júl. 16. 02:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Márpedig ha egy tiktok videóban az volt, hogy le fog esni akkor az le fog esni! Ja, nem. Várd ki, hogy tényleg leesik-e, addig ne törődj vele.
2024. júl. 16. 06:12
 3/5 anonim ***** válasza:
68%
Festett falra nem szabad csemézni. Nem biztos, hogy leesik, de nagy esély van rá. Ilyenkor nem a falra ragasztod a csempét, hanem a festékre.
2024. júl. 16. 06:32
 4/5 anonim ***** válasza:
52%

Ha rendben van a festek, nem fog leesni.

Ha vizszigetelsz, akkor is egy vekony retegre csempezel.

2024. júl. 16. 06:35
 5/5 anonim ***** válasza:

5-6 darab csempe nem hiszem, hogy túl nagy gondot okozna, de valoban nem szabad teljes felületen festékre csempézni.

Mondhat bárki bármit, a glett és a festék tapadószilardsága sokkal alacsonyabb, mint amilyet megigényelne a burkolat. Ez nem jelenti azt, hogy magától le fog esni, de láttam már huzat által becsapott ajtó hatására lepotyogó csempét.. persze ez ilyenkor glettel, festékkel együtt jön.

2024. júl. 16. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!