Friss vakolatra mennyi ido utan lehet csempezni?
Figyelt kérdés
Penteken fejeztem be a vakolast. Egy 5m2-es kis szobaban.
2 napig hagytam, utana be lett kapcsolva napkozben a paratlanito. Reggelre 45% koruli. Napkozben folyamatos mukodes kozben 30% korul van.
Tapintasra szaraz a fal. Csempezes elott melyalapoznam is, szoval jo lenne kivarni mig kiparolog belole aminek ki kell.
2023. aug. 2. 06:35
2/4 anonim válasza:
A vakolat adatlapjára rá van írva a min száradási idő, amit a gyártó oldalán megtalálsz
3/4 A kérdező kommentje:
1es: vasarnap elott amugy se lenne idom ra. De tobbet varni se gond.
2es: rendben, tudsz idezni nekem Baumit uniputz-rol ilyen infot? :) (csak mert szerintem marhara nincs megadva ez az adat, foleg, hogy relativ, hol milyen gyorsan szarad)
2023. aug. 2. 08:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!