Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Cascade split klímánál mit...

Cascade split klímánál mit jelent az egészség meg a tisztítás funkció?

Figyelt kérdés

A leírásban marhára nincs semmi róla. Az egyik egy házikó ikon, a másik egy fenyő.

Gondoltam arra, hogy az egészség valami takarékos mód vagy "plazma" szűrő. A tisztítás fura, mert folyamatosan be lehet kapcsolni, tehát nem hiszem, hogy az öntisztítás lenne.

júl. 12. 21:07
 1/6 anonim ***** válasza:

Az öntisztítás a kültèrire vonatkozik ha lejegesedne, azt olvasztja fel kb 20 percig csinálja ha elindítod.

A fenyőnèl ionizátort kapcsol be, hogy úgy èrezd mintha erdőbe szabadlevegőn lennèl, ott több az ion, illetve a vízesèseknèl mègtöbb. Városokba kevès a levegőbe a szabad ion.

júl. 13. 13:01
 2/6 A kérdező kommentje:

Koszonom.

Az durva ha tenyleg a leolvasztas manualis es nem automata.

júl. 13. 17:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Megneztem a leirast. Aitomatikus leolvasztast iger.
júl. 13. 19:35
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem gree van, cascade is "az", ezèrt írtam, ami nálam van a könyvben. Lehet kicsit eltèr, de azèrt szerepelnie kell a funkció leírásának.
júl. 13. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:

nincs benne semmi arról, hogy mit tud, csak annyi, hogy "tisztító funkció" :)

Majd ráírok a klímásra, vagy lehet megkeresem a gyártót közvetlenül.

júl. 13. 21:25
 6/6 A kérdező kommentje:

Gree leírásban több infót találtam meg itt a gyíkon is.

A fenyőfa a hideg plazma, azt jól gondoltam.

A házikó mellette pedig az "air funkció" ami arra szolgál, hogy kívülről friss levegőt szívjon be. Ez az oldalfali klímáknál nem működik. Ennek ellenére rajta van a távírányítón tök fölöslegesen.

júl. 23. 14:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!