Hol keresel szakembereket olyan munkákhoz amiket te magad nem tudsz megcsinálni?
Figyelt kérdés
Pl. festés, kőműves munka, burkolás, gipszkartonozás,stbjúl. 9. 22:05
A kérdező szavazást indított:
Ismerősök, rokonok ajánlása által
Hirdetésekből
Ismerőst hívok akiről tudom hogy az adott szakmában dolgozik
Közvetítő oldalról pl Jószaki.
8 szavazat
1/3 Gugu Gabor válasza:
1. Ismerős szaki
2. Ismerősök rokonok munkájának ajánlása
3. Helyi facebook csoportban nézelődök, kit ajánlanak kit köpködnek
4 (ilyen még nem volt) hírdetések
2/3 anonim válasza:
Ha nincs adott területen olyan szaki, akit már ismerek, akkor a helyi Kisokosból. Évtizedre visszamenően megvan, sokszor a régi példányok is hasznosak. Sok rendes szakembert ismertem meg ezen keresztül.
3/3 anonim válasza:
1. Olyat hívok, aki dolgozott már nálunk, ha nem tud jönni, megkérem, hogy ajánljon mást maga helyett.
2. Körbekérdezek helyi ismerősöknél, hogy tudnak-e valakit ajánlani.
3. Megnézzük a céges szaki ajánló listát, illetve körbekérdezünk kollégáknál, hogy tud-e valaki valamit.
4. Ha egyik sem válik be (be szokott általában, de most pont olyan keresésben vagyok, hogy eljutottunk idáig), akkor helyi facebook csoport, google.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!