Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Német 10-12 éves konyhai...

Barnabas333 kérdése:

Német 10-12 éves konyhai csaptelepet érdemes felújítani?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Van egy nagyon szép és jó minőségű, Hein and Hute vagy mi német konyhai csaptelepem, kb. 10-12 éves.

Most már felnyitáskor kicsit jön a víz a kerámia betétnél is, nekem egy gondnok azt mondta nem érdemes vacakolni a szétszedéssel.

De szerintem egyre rosszabb minőségeket gyártanak.

Szerintetek cseréljem ki egy új csapra vagy próbáljam rendbe tenni?

jún. 27. 11:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Egyáltalán kapható hozzá betét? Amúgy csere.
jún. 27. 11:24
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha sokba kerül a szerelvény cseréje ugyanolyanra és tudsz venni bele eredeti, jó minőségű betétet, találsz hozzá szakembert aki jól meg is tudja csinálni, akkor érdemes cserélni.

De nagyobb a valószínűsége, hogy kb. duplájába kerülne neked felújítani a csapot, mint venni egy újat. Ráadásul sajnos a felújított termékre azt se mondhatod, hogy ugyanolyan sokáig jó lesz.

jún. 27. 11:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Na sajnáld a pénzt cserekor.
jún. 27. 14:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha szabványos betét van benne, azt kicserélni nem egy hatalmas összeg, pár ezer forint és legfeljebb 10 perc munka. Ha más hibája nincs, én csak azért nem végném a kukába a teljes csapot.
aug. 5. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!