Nem tudom leszedni a WC-ülőkét, mit csináljak?
Ki kéne cserélnem a wc ülőkét, de alul a csavart egyszerűen nem tudom lecsavarozni. Ráfújtam egy csomó csavarlazítót, de nem mozdul, már kalapáccsal ütöm, de az se segít.
Mit csináljak vele, segítsetek! Lány vagyok, amúgy se értek ezekhez a dolgokhoz.
Kalapáccsal ne üsd mert, egy 1 rossz ütés és a porcelán törik, lehet új wc-t venni.
FémFűrészlappal türelmesen elvágod, vagy 1 ismerősnek akinek van 1 flexe, megkéred és lecsapja azt a csúnya rozsdás csavart. Ilyen ez... a nedvesség meg a vas bizony rozsdát csinál,és nem mindig 1szerű 1 wc ülöke cseréje.
De igen, de azért ez nagyon függ attól hogy mennyire gyógyult össze, valamint az is hogy mennyire húzta meg a csavarokat az aki felszerelte.
Ha ő meg húzta 1 villáskulcsal kajakra az alsó anyát..mondjuk kb 100Nm erővel.., akkor te egy sima kombinált fogóval nem fogod azt leszedni mert az eleve nem alkalmas ekkora erő kifejtésre és ehhez a 100Nm erőhőz jön a berozsdásodás miatti többlet erőigény is.
Megfelelő szerszám kell minden szereléshez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!