Nemtudom leszedni a processzorhutot. Mit csinaljak?
Ha rosszul van felfogatva muszáj leszel kivenni az alaplapot és alulról szétszedni.
A ferdén megy bele amúgy nem gond, más hűtőkön is van így, megfelelő méretű csavarhúzóval ki lehet tekerni. Tescoban pár száz forint egy olyan ami tökéletes hozzá.
De létezik ilyen imbusz-kulcs kinézetű csillag csavarhúzó is, - azzal könnyedén kiszedheted, ez még talán 100 forint sincs egy darab.
Probaltam par szaz forintnal dragabb csavarhuzoval is,de elment a vege. Szoval a csavar annyira benne van ,volt a csavarhuzo megy tole szet.
Az alaplap aljan nincs csavar ,csak ilyen egyenes valamik.
Próbáld akkor kulccsal, pont ezért a csavarok feje általában (én már csak olyat láttam az utóbbi 5 évben) hatszögletű.
Így ki lehet kulccsal is tekerni őket, pontosabban un. dugókulccsal.
Villás kulcs gondolom nem fér el ott...
a Hat szögletű az imbuszkulcs, de deepcoolnál sok a sima csillagfejű.
Kérj kölcsön egy racsnis kulcsot amibe lehet rakni csillagfejű csavarhúzó véget.
Pontosan melyik Deep Cool hűtő?
Továbbá AMD vagy Intel processzort hűt?
Kiegészítés
...és ugye 2 db csavart akarsz kicsavarni nem négyet?
Amd-t
De ,4et akarok :D
Akkor eleve rosszul kezdtél hozzá.
Az a 4 db csavar a hűtő saját keretét tartja, ami az alaplap saját keretének a helyére kellett felszerelni.
Ne buzeráld.
Neked azt a KÉT csavart kell kioldani, amivel ehhez a kerethez van erősítve a hűtő.
Belinkelném az installációs utasítás linkjét is, de továbbra is jól titkolod milyen hűtőd van.
Ehhez semmit nem kell csavarozni.
Ujjal le kell nyomni egy fület, kiakasztani a tartókaromból és már lenn is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!