Milyen anyaggal töltsem ki az új ablak melletti rést?
Sziasztok!
Nemrég kicseréltük a régi ablakokat újakra. A belső kőműves munkát könnyen elvégeztem, már kész a glettelés is. Kívül sokkal egyszerűbbnek tűnt a feladat, mégis elakadtam.
Az ablak és a brizolit között van 1-2 centiméter hézag. Gondoltam, hogy a fehér brizolitot összekeverem fehér cementtel és simán kitöltöm a hézagot. Csakhogy a brizolit szemcséi pont akkorák, hogy nagyon megnehezítik, hogy a hézagba rakjam. Tíz perc kínlódás után beláttam, hogy más megoldás kell.
Milyen anyagot használhatnék? Jó lenne a fehér cement magában, van van erre más lehetőség is?
Kép:
Igen, elég mély a hézag, vékonyan kifújom puhabbal.
Kültéri glettel meg nem dolgoztam, csak beltérivel. Majd megnezem, hogy milyen vastgon lehet használni, hogy ne repedjen meg.
Már a belső javítás előtt ki kellett volna habozni.
Fújd ki, vágd le, szilózz rá.
4-es! Belül talán fontosabb volt, mert ott élünk és nem jó napokig szétpakolva lenni a szobákban.
A ragasztó habos ötletet köszönöm a többieknek!
Ja, azt hittem az a cél, hogy jó legyen, nem pedig gyors.
De ha reggel kihabozod, délután már vakolható, de ha másnap akkor is 2 nap csak.
Segíteni akartam, hogy előbb a hab és utána a javítás a jó sorrend.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!