Felújítani vagy venni érdemes?
Mondjuk hasonlítsunk egy 30 éves téglaházat egy frissen épült házhoz.
A 30 éves olyan állapotú, hogy a falakon kívül semmit nem hagynánk meg, vezetékeket, teljes fűtési rendszert, mindent újítani kell, szigetelni, tetőt cserélni, stb.
Érdemes felújítani vagy inkább újat kell venni?
Egyrészt árban is érdekelne, másrészt van-e bármi előnye a régebben használt anyagoknak, technológiáknak, ami miatt azt válasszam?
Köszönöm!
Jó de ezt a 3 évet nem úgy kell elképzelni, hogy 3 éve botorkálunk a festékes bödönbe. :D
Ablakcsere januárban votl, 1 nap csere, 1 nap glett, 1 nap javitás. Aztán 2 honapig semmi. Előtte is nyugiban voltunk fél évig, így eloszlik.
Egyébként persze, drágább minden mint elsőre kalkuláltunk, de mivel apránként haladunk, és nem sürgős semmi, nincs gond.
Most az hogy 3 hónappal tovább kell nézni az egyébként tök kulturált bézs csempét, csak mert nekem az almazöld tetszik, még nem lesz bajom.
Attól viszont igen, ha a takarómhoz túl nagy lakásthitelt/felújítási hitelt választok :D :D Senki nem azt mondta, hogy ez a jó, de ez az amit meg lehet oldani irdatlan nagy lakáshitelek és eladósodás nélkül. Persze ha bőven van mit a tejbe aprítani, akkor nem szóltam, sokaknak van, nyilván ha lenne, én is egy ülésben megcsinálnám.
Én ezt nem tettem, így haladok. Evvan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!