Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mit csinálnátok,ha a pasitokna...

Mit csinálnátok,ha a pasitoknak fals ízlése lenne mindenhez,és ő akarja teljesen berendezni a házon belüli dolgokat? Olyan ötletei vannak,hogy feláll a hátamon a szőr,és köti az ebet a karóhoz. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Nem akarom,hogy egy csúnya, ízléstelen berendezésű házban kelljen laknom,mert akkor inkább elhagyom. Nem ér annyit,hogy hosszú időn keresztül olyanban éljek,ami nem tetszik,és csak az idegességet szüli bennem. Olyan dolgokat akar összepasszítani,ami manapság már nem is divat, és ha valaki bejön a házba vendégként,ott fogja magát összehányni az ízléstelenségtől. Most is mindenféle bútorok (öregek, újak, több színárnyalatban) vannak a házban és tényleg egy ízlésficam az egész. Szerinte még ez sem néz ki rosszul.. Mit csináljak? Tényleg itt kellene hagyjam emiatt? Mert valóban úgy érzem,hogy az ilyen környezet nagyban rá fogja nyomni a bélyeget a kapcsolatra. Szerintetek?Ráadásul,tárgyalni sem hajlandó, "az lesz,amit én mondok", mint egy hisztis nő..
máj. 20. 00:32
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Épp ez a lényege,hogy elzárkózik mindentől.AZ van amit ő,meg az anyja kitalál,mert az anyja meg szeret beleszólni a dolgainkba..Ha nálam nem ér célt a tanácsaival,akkor a fiának duruzsol.
máj. 20. 11:25
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Persze ez így egyáltalán nem optimális,de..

De akkor most ezért mindent eldobnál, elhagynád,elválnál tőle?

Közös a ház,akkor van gondolom van valamennyi közös hitel is.

Megéri?

Ezért mondom kommunikáció, kommunikáció, kommunikáció.....

Olyan nincs,hogy nem hallja,nem akarja meghallani,ha csak nem teljesen siket.

máj. 20. 11:31
 13/16 A kérdező kommentje:
Nincs egy szál hitelünk sem a házra. Egy öreg ház lett megvásárolva, ami rettentő felújításra szorulna,és rengeteg pénzbe kerülne. Én megértem,hogy nem akar rá áldozni..de hangsúlyozom de..Se felújítani nem akarja, de majd később jó "pénzért" el akarja adni..Mi ebben a logika? Én azt gondoltam,amikor megvettük,hogy majd szép apránként,kipofozzuk.nah, a pofozás az,valahogy elmaradt.
máj. 20. 11:35
 14/16 anonim ***** válasza:
84%

Ohh,már értem az embered egyéniségét. Ne aggódj nem fog megváltozni!

A legjobb haverom ugyan ilyen mentalitású. Véleményem szerint neki a fő probléma az, ha ki kell fizetni valamire pénzt, ami nem kifejezetten az ő igényeit szolgálja. Ezért ellenzi, nem tesz érte semmit, és ez az oka amiért nem akar felújítani sem. Mert neki jó ahogy van. Tehát, ha akarsz valamit te intézd hozzá a szakit, mikor végzett fizetsz és te boldog vagy. Ha az embered valaminek neki is áll, szinte biztosan sosem fog el készülni,mert nem lesz rá ideje, amit megcsinál az meg össze lesz csapva. Ha pedig bevonod a baráti kört, egy munkára szinte biztosan mindig mennie kell majd valamiért, csak dolgoznia ne kelljen vele.

Sok ilyen embert ismerek, 20 évesen is ilyenek voltak meg 50+ osan is ilyenek maradtak.

máj. 20. 12:41
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
Ennyi alapján tényleg szimplán csak nem akar erre költeni se pénzt, se időt, mert jól van az úgy. Marad, hogy megcsinálod, amit te tudsz vagy amire találsz embert (számlákat kérd a nevedre és rakd el). Anyuka meg gondolom áthozza azokat a cuccokat, amik nála feleslegesek. Hát ezzel se tudsz mit kezdeni, csak megmondani az anyósnak szemtől szembe, hogy vigye innen, mert neked nem tetszik. De a párod nem fog beleállni ebbe a konfliktusba se.
máj. 20. 18:16
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Én offolnám. Nem a bútorok miatt, hanem mert "az lesz, amit ő mond, tárgyalni sem hajlandó". Ez így milyen kapcsolat? Hogy gondolja ezt?
máj. 22. 18:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!