Mit csinálnátok,ha a pasitoknak fals ízlése lenne mindenhez,és ő akarja teljesen berendezni a házon belüli dolgokat? Olyan ötletei vannak,hogy feláll a hátamon a szőr,és köti az ebet a karóhoz. Mit tegyek?
Keressetek egy lakberendezőt majd az rendet tesz közöttetek. Ő kitalalja, hogy lehet összehangolni a te és a párod ízlését, ami még jól is fog kinézni.
Ritkán mondok ilyet, de vannak olyan emberek akiknek szüksége van erre.
Az írás alapján úgy érzem mintha a pasié lenne a ház és az ő pénzéből történne a bútor csere is. Ha ez így van, bármennyire is bunkónak hangzik, de te vagy a képlékeny változó az egyenletben.
Csak pasinak jellemezted a nem pedig élettárs, vőlegény, férj stb.
Nekem saját házam van, mindent én választottam ki az építkezés során egyedül. Akkor szingli voltam, most meg megint. Ha most odaköltözne valaki igen meggondolnám hogy hagyjam kibontakozni, mert utana én nézegettem azt amiket vett. Más lenne a helyzet, ha komoly a dolog, házasodni készülük.
"Olyan dolgokat akar összepasszítani,ami manapság már nem is divat"
Tehát akkor te ilyen divatfan vagy, aki bedől a legújabb reklámoknak. A praktikusság és az ésszerűség sokkal fontosabb a divatnál.
Kezdjük azzal,hogy a ház kinek a tulajdona?
Ez nem derül ki a kérdésedből.
8.vagyok
Értem,ha közös,akkor miért nem köttök kompromisszumot.
Pl.Te választod ki a festéket,hogy milyen legyen a fal színe,ő pedig mondjuk választ hozzá való laminált padlót/járólapot.
Kommunikáció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!