Hivatalosan szabad lépcsőt feketére festeni?
Figyelt kérdés
2024. máj. 17. 19:34
11/25 A kérdező kommentje:
De csak nekem vendégeknek nincs
2024. máj. 18. 07:17
12/25 A kérdező kommentje:
De nem a szabályozás érdekel hanem a szabályozás oka
2024. máj. 18. 07:23
13/25 anonim válasza:
Nincs olyan szabály ami tiltja a lépcső feketére festését.
14/25 Noren1989 válasza:
Szabàlyozàsok híjàn nincsen.
15/25 anonim válasza:
"Nem lesz kisebb a baleset esélye magánházban attól hogy az magánház"
Tapasztalatom szerint az esély csak növekszik ettől. :D Biztos, hogy előbb ér baleset otthon, mint pl. a munkahelyen. Munkahelyen sokkal körültekintőbb mindenki. Példának okáért, engem 18 év alatt olyan nem ért, hogy egyszer is leestem volna létráról, de otthon, nemrég sikerült leesni. A balesetek zöme ebben az összehasonlításban állítólag otthon éri az embereket.
16/25 anonim válasza:
Semmi akadálya hogy feketére fesd.
17/25 A kérdező kommentje:
15 nöde épp azért azért mert munkahelyen vannak olyan szigorú szabályozások amik otthon nincsenek de ugyanúgy érvényesek, csak nem jogi értelemben
2024. máj. 18. 10:01
18/25 anonim válasza:
#17 Nagyon úgy néz ki, hogy csak kötözködsz mindenkivel.
Valójában mit akarsz?
Sokan leírtuk neked, hogy otthon azt csinálsz amit akarsz, csak a balesetveszélyessége utána a te sarad lesz. Minden válaszra mégis rákontrázol, kötözködsz. Mit akarsz valójában? Igazolást hogy nem teheted meg?
19/25 A kérdező kommentje:
Én meg leírtam sokszor hogy nem ez a kérdés, bár ezt maga a kérdés is tartalmazza. Mondjuk abban igazatok van hogy nem kell újra és újra leírnom elég ha megvárom míg olyan ír aki érti is a kérdést amire ír
2024. máj. 18. 10:07
20/25 anonim válasza:
Nincs ilyen szabály. Ha valaki leesik a feketére festett lépcsődről, nem büntetnek meg, hogy miért fekete. Olyanra festheted a saját házad lépcsőjét, amilyenre szeretnéd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!