Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Valamit elronthatok...?...

Valamit elronthatok...? Glettelő henger + glett lehúzó használata közben KEVÉS glett marad a plafonon (hiába döntögetem mindenféle szögben) PLUSZ a henger miatt mindenhova szökik a glett anyag! Biztos vagyok benne, h. egyik-másik folyamatot elrontom.

Figyelt kérdés
Lehet ezen valahogy segíteni, hogy se ne szökjön (annyira...) a glettanyag, se ne leheletni vékonyságú glettanyag maradjon a falon, hanem azért valamivel vastagabb rétegben, erősebben legyen jelen? (Ahogy kell, vagyis ahogy gondolom, hogy illene vastagabban a mennyezeten jelen lennie.)

máj. 8. 19:55
1 2
 11/12 anonim válasza:
Vissza a vödörbe. A készglett nem szárad olyan gyorsan. Mire kifogy a vödör addigra kezd keményedni az oldalára ragadt anyag. Por alapúval csak javítgattam, de ott egy keverés hamar elfogyott.
jún. 9. 06:05
 12/12 anonim válasza:
Szia! Itt az anyagválasztással és a választott alkalmazástechnikával van a gond. Nem hengerezünk por glettet, csak vödröset. Drágább, de teljesen konzisztens az anyag és eleve úgy gyártják, hogy azt géppel vagy hengerrel fel lehessen vinni. Nem folyik mindenfelé. A bello-t, 3-6-ot próbáltam én is keverés után hengerrel, az anyag legalább fele a padlón kötött ki. Vödrösnél ilyen nincs, az csak finoman permetez vissza, ahogy húzod a hengert, de az anyag ott marad.
okt. 12. 00:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!