Vízóra csere és plombálás kinek a hatásköre Nagykanizsán?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nincs tapasztalatom ezen a területen, konkrétan azt sem tudom, hogy lejárt e a mérők hitelessége már vagy sem, de mindenképp egy korszerűbb, távjeladós eszközre szeretnék váltani! A kérdés, hogy egy mezei vízszerelő is hitelesítheti vagy csak cserélheti az eszközöket, illetve, hogy ezeket nekem kell e megvásárolnom vagy az egész procedúra a Vízmű hatásköre és feladata? Úgy hallottam, hogy eleve ők értesítenek a 8 év lejártakor, de ebben sem vagyok biztos. Ha valaki tisztában van ezekkel a kérdésekkel és felvilágosítana azt előre is nagyon szépen köszönöm!2024. máj. 7. 19:53
11/11 A kérdező kommentje:
Alaposan átnéztem, csak a meleg mérő plexi alatt találtam egy 1994-es évszámot. Szóval lehet, hogy 30 éve lejárt és a kutyát sem izgatta idáig. :)
2024. máj. 26. 14:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!