Vezeték nélküli villanykapcsoló?!
Figyelt kérdés
Használ esetleg valaki vezeték nélküli villanykapcsolókat? mik a tapasztalatok? most vagyunk villany felújításban és erősen elgondolkodtam, hogy ilyeneket szerzek be, vannak a megbízható nagy márkák termékei között.2024. máj. 7. 17:33
1/7 anonim válasza:
Van egy halom okos-otthon rendszer, wifi-s kapcsolókkal, amiket telefonos applikációval (a drágákat hang alapján is) tudsz működtetni.
Olvass utána, mert a pár ezres kínai gagyitól (hangulatvilágításra elmegy) a drága fullos amazon meg google home-ig minden van. Igényeidtől függ.
2/7 nemaRendőrség válasza:
Volt. Megcsináltam az egész lakásban az összes konnektort ilyenre.
Aztán egyet használtam csak, az "ébresztő lámpát".
Azóta elköltöztem, az új helyen csak azt csináltam meg már.
Nyaralónkban lesz értelme többnek, bojlert, fűtést az kapcsolja majd.
3/7 A kérdező kommentje:
Jaa nem semmi csicsa nalunk, csak nincs kedvem bekabelezni az egesz hazat kapcsolokat stb gondoltam egyszerubb ezzel. Az ilyen fenyeroszabalyzos dolgok nem az en vilagom wifi plane csak nincs kedvem millionom kabelt behuzni pluszba ennyi :D
2024. máj. 8. 13:50
4/7 nemaRendőrség válasza:
Jaa, hogy philips wiz/hue szerű dolog.
Van wiz itthon (ugyanaz mint a hue csak nem kell hozzá hub).
Asszony szereti a hangulatfények miatt, én ellenék nélküle
5/7 A kérdező kommentje:
Olyasmi, annyi hogy van egy vevőegység a plafonon a lámpa előtt aminek kell adni feszültséget a kapcsoló maga meg rádiós, ez a terv, ennyi, se több. hétvégi ház szintén. 5-10K/szett kapcsolóval vevővel cakpak. nyilván ennyiből 5x be lehetne kábelezni de az plusz vésés kábelezés kapcsolóhoz stb...
2024. máj. 9. 17:54
6/7 nemaRendőrség válasza:
Nem értem. Van áram a lámpáknál de nincs kapcsolóhoz vezetve? Folyamatosan megy ha fel van kapcsolva a kismegszakítóban valami?
7/7 anonim válasza:
Kérdező, ha ennyire nem akarsz vezetékekkel bajlódni, akkor vegyél pár darab tölthető kemping lámpát. A jobbak 10 órán át is világítanak. Szakaszosan használva több napig kitartanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!