Konyhapultot szeretnem felujitani,de nem akarok uj pultot venni. Letezik pl ontapados tapeta amivel szepen be lehet vonni?
Tapéta nem oda való.
Esetleg valamilyen fólia, vagy műgyanta.
Öntapadós fólia rengeteg van a règi szekrènyek átfóliázására. A pultot is okè, de olyan hőálló nem lesz. Asszem olyan 80 fokig tuják a hőállóságot. De, hogy a zsírt, olajat, mosogatószert, hogy viselik el, azt nemtudom.
Egyszerűen bútorfólia vagy konyhapult átfóliázásra keress rá.
Sokszor a szèleken hajlamosak idővel feljönni. Mivel egy pult használatba van, mint munkalap, sztem fokozottabban is feljöhet a szèleken.
Be lehet, de a strapát nem fogja bírni. Nemrég láttam egy konyhában, hogy kültéri járólap volt munkapultra rárakva, talán megoldás lehet. A tévedés jogát fenntartom. Ilyesmire gondolok:
Dc-fix fólia.
Nekem vadonatúj matt fekete ikea konyhapultom van(volt), de egyszerűen sírva takarítottam minden nap. Pénzem nem volt új pultra, vettem dc-fix-foliat az obiban, gondoltam mi baj lehet.
Meglepően bírja, 8 hónapja fent van, semmi baja. Pedig úgy vettem meg, hogy ha kell akkor havonta cserélem, de többet az életben nem akarok mattot pucolni.
Szóval bátran vágj bele, mosogató/fozolap mellett ugyanúgy szilozni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!