Mennyire gyakori, hogy mondjuk egy szomszéd lakás felújítását munkaszüneti napokon is végzik?
Hétköznap persze eltűröm a zajongást ami a felújítással jár, kénytelen vagyok, és olyankor törvényileg is szabad nekik felújítani, az rendben. Ma viszont munkaszüneti nap van, és ilyenkor nagyon idegesít hogy ennyire lesz*rják, főleg mert én végre csendre számítottam volna. A legutolsó alkalommal amikor munkaszüneti napon ilyen történt, mert ez már elhúzódik egy ideje, a tulajdonos bocsánatért esedezett a telefonban és hogy tudná ezt jóvátenni...elvileg akkor megbeszéltük hogy a munkaszüneti napokat kihagyná a felújításból, persze ő csak ígérgette...
A munkásokat sem értem, miért mentek bele hogy ilyenkor is dolgoznak, miért nem bírták volna ki ha egy nappal tovább tartana a felújítás?
Ti szólnátok másodszor is? Nem látnám hogy sok értelme lenne ha eddig se foglalkozott mások kérésével, de már kezd elegem lenni.
Miért mentek bele a dolgozók?
Az a kérdés,hogy a melósok szeretik-e a pénzt?
Szólhatsz neki,ha ez az 1 nap megéri neked a rossz szomszédi viszonyt.
1: nem, mert akkor lett volna egy nap amikor kipihenhettem volna ezt a hülyeséget 😀
2: ha szeretik is a pénzt, a munka mennyisége akkor sem változott volna ha betartják a törvényben írtakat, ugyanannyit kellene akkor is felújítani
4#
"ha szeretik is a pénzt, a munka mennyisége akkor sem változott volna ha betartják a törvényben írtakat, ugyanannyit kellene akkor is felújítani"
Lehet,hogy ezért a munkaszüneti napért több pénzt kérnek a melósok.
Olyan mint mikor valaki vasárnap is dolgozik, általában azért többet fizetnek a munkáltatók a munkavállalónak.
Száz szónak is egy a vége.
Neked kell eldöntened magadban kérdező,hogy ez az 1 nap megéri-e azt,hogy rosszban legyél a szomszédoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!