A fekete fürdőszobáról mit gondolsz?
A világért sem.Ez mindig úgy néz ki ,mintha koszos lenne.
Lelki nyomoronc aki ilyennek burkoltat.
Csak a padló és a fal lenne fekete, a nyomasztó hangulatot hófehér zuhanykabinnal, wc-ksgylóval, mosdókagylóval és fürdőszoba szekrénnyel,valamint a fehér mosógéppel és törülköző szárítóval, illetve a fehér ajtóval, fehér plafonnal és a fal szabaon maradt részének fehérre festésével oldanám.
Ez az egyik terv.
A másik, hogy szürke burkolat, szürke fallal ésfehér brendezéssel, ajtóval, plafonnal.
A harmadik pedig, hogy a burkolat is fehér, márványos csíkokkal, a berendezés,ajtó,plafon és a fal szabon maradt része is hófehér.
Még vízlágyítóval sem! Csak a konyhába van szerencsére fekete csapom, és fekete mosogató tálca. Minden használat után szárazra kell törölni, mert foltos lesz. Lágyított víz esetében nem a vízkő hanem a só csapódik ki a vízcseppek kerületén.
A fürdőben pedig fröcsög a víz minden fele...
A Sims nevű játékban voltak hasonló fürdőszobáim. Én abszolút megértem, ha valakinek ez tetszik, mert van egy hangulata... Viszont tényleg érdemes figyelembe venni az itt hozzászólók kétségeit is: hogy mennyire rohadt dolog takarítani és folyamatosan vízkőteleníteni egy ilyen fürdőszobát.
Egyszer egy munkatárs házibuliján jártam eszményi fürdőszobában: ott nagy levelű (igazi!) növényekkel körülvett kövek alól előcsordogáló, tiszta üvegfelületre folyó, majd onnan szintén a kövek közé visszafolyó vízben lehetett kezet mosni. Csodaszép volt tényleg, és hangulatos! De nem tudtam nem belegondolni abba, hogy milyen meló lehet itt mindent tisztán-, illatosan-, egyben- és életben tartni. Állandóan mindent takarítani, nem megvárni semmit meghalni, megrohadni, bebüdösödni, hogy meglegyen ez az üde dzsungel-illúzió.... Meg hát hogy megéri-e? Mert normális, dolgozó emberek voltak, jó fizetéssel, de azért nem annyira jóval, hogy fussa egy egzotikus kertészre csak a fürdőszobát karbantartani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!