Fekete vagy króm zuhanytelep?
Nekünk is volt króm (Grohe Cube)3 év után eladtuk az ingatlant, de a csaptelepek mintha újak lettek volna.
Most fekete van, nagyon szeretjük (Wellis)
Mi használat után áttoroljük, így nincs nálunk vizkő. Szűrőket felévente ecetben tisztítjuk..
Köszi a válaszokat
A kopásra nem is gondoltam :0 hát átgondolom ezt még
Normális minőségi csaptelep színe nem változik meg, nem kopik meg!!! Általában 1,5-2x olyan nehezek mint az olcsó gagyik. A régi házban 22 éves grohe csaptelepeknek semmi bajuk nem volt, ezért az új házba is grohet vettem.
A fürdőbe nekem króm színűek a csapok, mert azt a felárat már nem voltam hajlandó kifizetni.
Viszont a konyhába fekete csap és fekete gránit mosogató van. a fekete mosogató hátránya, hogy mosogatás után egyből el kell mosni és szárazra törölni.
A króm csaptelepeken éppen úgy meglátszik a víz csepp nyoma mint a feketén, erre két megoldás van:
1: nagyon gyakran kell törölgetni
2: víz lágyító
Nekem utóbbi helye megvan, még az ára hiányzik.
Mosogató tálcából szintén oka van annak miért lehet venni ugyan olyan méretűt és formájút 50000-ért meg 120000-ért.
A mosogató tálcából ajánlani tudom az IKEA saját márkáját. Megvettem hozzá a IKEA mosogató csapot, is mert súlya alapján volt benne anyag rendesen és nincs vele probléma. Mosogatótálcára 25 év, csapra 10 év garit ad!
Nálunk borzasztó kemény a víz, így a feketét élből elvetettük. A krómon is látszanak a vízcseppek, de kevésbé "világít" az ember arcába. Engem zavar, tudom, hogy a feketét napi 26-szor törlölgetném, a krómot sem bírom 1-2 napnál tovább nézni.
A vízlágyítónak nincs helye, pedig igény lenne. Át kéne húzni hozzá a bejövö vízvezetéket a fél házon, hogy betudjuk tenni a pincébe. Szóval nagyon trendi, nagyon tetszik a fekete, de majd akkor, ha takarítónő jár hozzánk minimum heti egyszer. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!