Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Tudnátok jobb vízvetőt/szigete...

Avada0 kérdése:

Tudnátok jobb vízvetőt/szigetelőelemet ajánlani konyhapulthoz mint az ocsmány, ormótlan, nagy, háromszög hasáb ami a bútorhoz jár?

Figyelt kérdés

Ilyen ocsmány fémes vízvető jár a bútorcsaládhoz amit rendeltünk. De nekem ez nagyon nem szimpatikus, nagy is, nem is illik oda és ocsmány is. Van erre jobb megoldás. Valami ami kisebb is és jobban oda is illik a fához?

Valaki beszélt "L alakú" vízvetőről ami nem tudom mi lenne, mert nem találtam semmi ilyesmit.

2024. ápr. 9. 10:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nem a márkán múlik, hogy szépen eltudod-e húzni, hanem rajtad. :)

Nem szabad sokat felhordani és vagy szappanos kézzel húzod el (én úgy szoktam), vagy folyékony szappant elkeversz némi vízben és beteszed egy permetezős palackba, bármilyenbe, pl. kiürült ablakmosó folyadékosba és azzal befújod elhúzás előtt. Rengeteg videót találsz a neten hogy lehet szépen elhúzni a szilikont, szerszám is van ehhez akár.

Nem láttál még olyat? Pedig eléggé általános, gyak. a 2000-es évektől tutira ez volt elterjedve egy jódarabig (szerintem láttál már, csak nem tudtad elképzelni miről is van szó). Ezek a fém L-profil vízzárók mostanában vannak divatban, nekem egyáltalán nem tetszik.

[link]

Itt láthatsz róla képet. Ugyanolyan színűt nem nehéz bele találni, hisz a munkapultod színe is megvan, biztos, hogy nem egyedi, ugyanazt kell keresni. Merem feltételezni, ahol vásároltad vagy ahol majd vásárolni fogod a konyhabútort, ott a munkapult színe felvan tűntetve. Ugyanazt kell keresni. Itt a hasonló termékeknél (lejjebb görgetve) láthatod a különböző színeket:

[link]

Azonban ha van rá lehetőség, személyesen jobb az ilyet megvásárolni. Keresel egy hozzád közeli bútoripari szaküzletet és ott biztos lehet válogatni.

2024. ápr. 12. 07:55
 12/12 A kérdező kommentje:
#10 Nem adtak. Mert hogy csak egyféle van.
2024. ápr. 12. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!