Kezdőoldal » Otthon » Barkácsolás » Háromszög-csavarhúzót honnan?

Háromszög-csavarhúzót honnan?

Figyelt kérdés

Találkoztatok már ilyennel? Mercedes-jel alakú a horony, ezt mégis mivel csavarozzam ki?

Kapni háromszög-csavarhúzókat, de azok olyanok mint a torx, teliháromszögűek, nem villásak mint a "mercedes" jel...

2022. márc. 19. 20:07
 1/8 anonim ***** válasza:

nem Y forma véletlen?

[link]

2022. márc. 19. 20:11
 2/8 anonim ***** válasza:
58%
Még mindig a nintendót akarod szétszedni?
2022. márc. 19. 20:12
 3/8 A kérdező kommentje:
#2 szivattyúról lenne szó
2022. márc. 19. 20:21
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerszám barkácsban minden kapható.
2022. márc. 19. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Ebben nincs olyan?

[link]

2022. márc. 19. 21:40
 6/8 anonim ***** válasza:
Jo ez a Mannesmann keszlet. Rendelek is egyet. 🙂
2022. márc. 21. 08:16
 7/8 A kérdező kommentje:

Aldiban is van most nagyszámú szett, lehet arra ránézek majd. Szerszámkell oldalt nem igazán szeretem, lassú a rendeléskezelésük, 1x már rendeltem onnan.

Ettől függetlenül a szett még jó lehet, bár lehet hogy ennyiért igen hamar elkopik a fej, elnyíródik, forgácsolódik. OBI-s olcsó kicsi bitkészletem úgy járt.

2022. márc. 21. 11:20
 8/8 Fantom83 ***** válasza:

Vas-műszaki,barkács boltokban így keresd --->>> "szivattyúhoz bit fejet". 3 méretben létezik,kb 2 hónapja vettem őket.

Ha jól tudom az új turmixgépekben is ilyen csavar van,de a 3 méretből valahogy egyik sem passzol bele,valami ilyesmivel kínlódtam legutóbb.

2022. márc. 21. 22:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!