Háromszög-csavarhúzót honnan?
Találkoztatok már ilyennel? Mercedes-jel alakú a horony, ezt mégis mivel csavarozzam ki?
Kapni háromszög-csavarhúzókat, de azok olyanok mint a torx, teliháromszögűek, nem villásak mint a "mercedes" jel...
Aldiban is van most nagyszámú szett, lehet arra ránézek majd. Szerszámkell oldalt nem igazán szeretem, lassú a rendeléskezelésük, 1x már rendeltem onnan.
Ettől függetlenül a szett még jó lehet, bár lehet hogy ennyiért igen hamar elkopik a fej, elnyíródik, forgácsolódik. OBI-s olcsó kicsi bitkészletem úgy járt.
Vas-műszaki,barkács boltokban így keresd --->>> "szivattyúhoz bit fejet". 3 méretben létezik,kb 2 hónapja vettem őket.
Ha jól tudom az új turmixgépekben is ilyen csavar van,de a 3 méretből valahogy egyik sem passzol bele,valami ilyesmivel kínlódtam legutóbb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!