Ez mégis hogy lehet?
Figyelt kérdés
OBIBA kevertettem ki falfestéket. Ugyanolyan színűre festenenk mint ami volt. A dobozába belenezve a kívánt szín volt barackos erre felkentem a falra és szürke színű!!!!
Ez mégis hogy lehet?
Dobozba az amit szerettem Volna, fel kenve már egesz más.
Blokkot nem raktam el nem tudom visszavinni, ne ezt írjátok, nem ez a lényeg. Hanem hogy tortsnhet ilyen?
márc. 6. 09:33
2/9 A kérdező kommentje:
Már rég megszáradt!!!!
márc. 6. 09:40
4/9 anonim válasza:
Teljesen uj ecset henger volt hasznalva?
5/9 anonim válasza:
Kérdező, ha a meglévő falszíntkevertetted ki akkor az a gond, hogy az nem ugyanilyen színű festékkel lett lefestve, csak száradás után lett ilyen a színe.
Függ az alatta lévő színtől, hogy hogyan esik rá a fény, hány réteg stb.
Sajnos általában a folyékony festék színe más mint a festett falé.
7/9 A kérdező kommentje:
Ezt nem kell felkeverni. Előtte keverték ki nekem 1 órával. Mondta is az Obis srác hogy nem kell keverje azonnal festesre alkalmas.
márc. 6. 11:14
8/9 anonim válasza:
Igazából ezért se jó egyedi színeket használni, csak gyári kevertet.
9/9 anonim válasza:
Tehát a dobozba a nedves festék volt ugyanolyan színű, mint ami a falon volt a régi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!