Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha felújítást szeretnék (kapu...

Ha felújítást szeretnék (kapu csere, tető bádogozás, bejárati ajtó csere, térkövezés, stb) mi a szokás? Előre kell fizetni, vagy a végén kell ezt rendezni?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok, nem vagyok járatos a témában.
2024. febr. 23. 09:10
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
56%
Előleggel kapcsolatban: a mester többnyire nem szeretné a te anyagszükségletedet megfinanszírozni, mert ha ne adj isten nem fizeted ki, a melója nulla, de bele is fektetett a te házadba saját kontóra ráadásul. Ezért az előleg.
2024. febr. 23. 13:12
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

Az előleg jó dolog, ha jók a feltételek és valóban arra megy, amire szánják.

Van olyan mester, aki rendes, dolgos, de nem szeretne anyagdíjat finanszírozni.

2024. febr. 23. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
Rengeteg a kókler, aki hirdeti magát és nincs képesítése az adott területen, vagy talán még sosem csinálta, amit vállal. Nem is lehet kiszűrni. Nekem több rossz tapasztalat után az vált be, hogy hirdetésből nem hívok fel senkit. Nyílászáró cserénél, háztartási gép cserénél a városunkban lévő szaküzletekbe mentem megrendelni, ők beszerelést is vállalnak. Évtizedek óta itt vannak, velük nem volt semmi gond, volt szerződes, számla, megcsinálták. Ilyesmit, hogy kőműves munka, bádogozás, ezt csak ajánláson keresztül. Akit hirdetesből hívsz és már másnap ráér, általában nem jó munkat végez. Tisztelet a kivételnek, tudom hogy van olyan is.
2024. febr. 24. 11:46
 14/14 anonim ***** válasza:
13-as nagyon jó, szintén a közeli gépész, építőanyag boltokban szoktam megkérdezni, hogy ajánlanának olyan szakit aki náluk rendszeresen vásárol. A kedves kérdező szempontjából rengeteg hasznos tapasztalat gyűlt össze, olyan tapasztalat, ami az egyes válaszolóknál (nálam is) jó pár ezer feleslegesen odaveszett pénz árán lett megírva.
2024. febr. 24. 13:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!