Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ha csak a ház szerkezetéről...

Ha csak a ház szerkezetéről van szó mivel tud többet egy starikus a kőmüvesnél?

Figyelt kérdés
Ha a ház vizesedésével van baj elég ha kőmüvesnek szólok, hogy megmondja hol és milyen hiba van vagy statikusnak szóljak inkább?

2024. jan. 25. 14:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Áá, semmivel, végülis csak öt évig tanulta az egyetemen...de hát hol van ez a tudás egy szentséges, mindentudó kőműveséhez képest akinek még érettségiznie sem kell? Nem is értem, miért nem a kőművesek tervezik a hidakat, felhőkarcolókat?
2024. jan. 27. 09:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek a megnyilvánulások inkább azért születnek, mert tény és való, hogy egy-két frissen vègzett, egyébként tapasztalattal nem rendelkező építész, statikus, mérnök olyan hülyeségeket képesek papírra vetni, hogy az csoda… nem a tudásukat firtatja senki, egyértelműen több elméleti tudással rendelkezik, mint egy Kőműves.

Ugyanakkor látszik egy két épületen is akar, hogy hiába néz ki valami jól a gépen, a rajzon.. az anyagok minősége vagy a kivitelezések módja miatt, a valóságban egy förtelem lesz.

Én nem támogatom azokat, akik felül akarják bírálni az okosabb embereket, de azokat se, akik túl okosnak érzik magukat ahhoz, hogy közösen dolgozzanak egy földi munkással.

2024. jan. 27. 12:22
 13/14 anonim ***** válasza:
#12 Akárcsak néhány frissen végzett kőműves szakmunkás. Ők is képesek olyan munkát kiadni a kezükből, hogy csak néz az ember...de persze a h.lye mérnök ne akarjon nekik megmagyarázni semmit, hiszen ők a "mesterek".
2024. jan. 27. 12:31
 14/14 anonim ***** válasza:

Persze. Mind a két oldal hibás.

Látom eleget nap, mint nap.

2024. jan. 28. 20:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!