Csináltatott mostanság valaki amperbővítést? Mennyibe kerülne saccra nekem?
Adott egy régi parasztház de elavult a villany rendszer, 15A van bent régi fekete bakelit vagy nem tudom elosztón, 2 db kismegszakító van mellé tákolva erről megy minden de szeretném korszerűsíteni, én behúzok kiépítek mindent óráig de jó lenne 15 ampernél több mert az semmi manapság. Mire számítson az ember?
Köszönöm
11/13.: Fogalmam sincs mi az az mgt, reg. villaszerelő csinált mindent, dokumentációt ő készítette, leadta eonnak ők meg 1 hét alatt kint voltak, rákötöttek és ennyi.
13/13.: kb max 1 hét volt, szerdán jött a reg. szerelő lezavarták a melót 1 nap volt, beadta a papírokat, következő hét végén jött az eon plombálni. el sem hittem..... ismerős 3 hónapot várt.
#14: Nagyon nem mindegy melyik településen, melyik szolgáltatónál és pontosan milyen műszaki tartalmat kell csinálni. Ezért szór ennyire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!