Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Azzurro Primo (Burgundi)...

Azzurro Primo (Burgundi) tetőcserépről vélemény, vagy tapasztalat?

Figyelt kérdés
Tetőcsere előtt állunk, és néztünk több kategóriából cserepeket azon a határon belül, amit meg tudunk fizetni. Az Azzurro ugyan ezek közül a legolcsóbb, de színben ez tetszik a legjobban. (Ezen kívül versenyben van még Bramac Római Antik (vagy az Antracit), vagy a Terran Synus Moon. Ha a "tudását nézzük, akkor utóbbi a legjobb, és éppen az Azzurro a leggyengébb, viszont tényleg küllemre az tetszik leginkább. Viszont vannak kételyeim. A kérdésem leginkább azokhoz szólna, akik az Azzurro-t választották (de természetesen mások is írhatnak véleményt). Bevált, nem fakult az évek alatt?

jan. 10. 15:41
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Én 2018ban cseréltem hélyazatot, és mivel az ikerház másik felén Bramac Római van, ezért ilyet akartam én is. Az ácsok rábeszéltek az Azzurro Unico-ra, mert ugyan olyan mint a Bramac, csak olcsóbb.

Én azóta is bánom, hogy ezt vettem, nem a Bramac-ot.

Nem volt baja a cserépnek, az elmúlt 5 évben nincs baj vele, de a szegélycserép egy árnyalattal elüt (világosabb) a normál cseréptől, a kúpcserép meg sötétebb. Az egésznek egyben a tetőn olyan vacak kinézete van, nekem nem tetszik.

Ha akkor a kb. 3milliós díjat még 100ezerrel megtoldom (az összes cserép volt 360.000, a Bramac 100-al többől biztos kijön), akkor ma nem (ezen) problémázok.

Tehát: fent van, működik, nem törik, nem ázik, de valahogy érzetre/kinézetre nem olyan jó, mint mellette a másik házon a színben, mintázatban azonos, 30 éve házon lévő Bramac.

jan. 10. 23:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!