Azzurro Primo (Burgundi) tetőcserépről vélemény, vagy tapasztalat?
Én 2018ban cseréltem hélyazatot, és mivel az ikerház másik felén Bramac Római van, ezért ilyet akartam én is. Az ácsok rábeszéltek az Azzurro Unico-ra, mert ugyan olyan mint a Bramac, csak olcsóbb.
Én azóta is bánom, hogy ezt vettem, nem a Bramac-ot.
Nem volt baja a cserépnek, az elmúlt 5 évben nincs baj vele, de a szegélycserép egy árnyalattal elüt (világosabb) a normál cseréptől, a kúpcserép meg sötétebb. Az egésznek egyben a tetőn olyan vacak kinézete van, nekem nem tetszik.
Ha akkor a kb. 3milliós díjat még 100ezerrel megtoldom (az összes cserép volt 360.000, a Bramac 100-al többől biztos kijön), akkor ma nem (ezen) problémázok.
Tehát: fent van, működik, nem törik, nem ázik, de valahogy érzetre/kinézetre nem olyan jó, mint mellette a másik házon a színben, mintázatban azonos, 30 éve házon lévő Bramac.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!