Mit csináljak, ha süllyed a ház és reped a fal? Alapmegerősítés után újra kell falazni ?
Az alábbi ingatlant szerkezetileg mennyire kellene újra építeni?
Képek kívülről:
Belülről:
Az alap valószínűleg megsüllyedt. Vitte magával a falazatot.
Azt láttam, hogy van alap megerősítés injektálás módszer segítségével és fal varrás. Cölöpözés.
Ez a módszer esetleg segíthet?
Vagy ezt a falazatot már teljesen le kell botani?
Tetőt is nyilván cserélni kell. Itt inkább az ingatlan szerkezete a kérdéses nekem, hogy megmenthető e, vagy teljesen vissza kell bontani az egészet?
Az ingatlan megvásárlásán gondolkozom, mivel elég jó helyen van.
18 millió forint a vételára.
Ez elég csúnya!
Szakemberrelnézed meg!
keresd meg a szakiellenőrt, ez érdekelni fogja!
Kérdezz meg szakembert: statikus, építész. Egy barátom háza nézett ki hasonlóan. Szakembernek tartom magam, ezért azt ajánlottam, hogy szakaszonként, szélesebben a mostani alapnál, ásson alá az alapnak, betonozza be és menjen tovább. Segített a tanácsom, a repedés megállt, a hézagokat bavakolta, befestette. Szerintem a falakat lebontani és újra falazni nem kell, de a szakik majd megmondják. Ha ezt is kell, akkor a 18 milliót sokallom.
Mindenképpen szakembert hívj. Pénzbe kerül, de megéri.
Az a csatorna leömlő hova vezeti a vizet?
Na vajon hova?
Ha olcsóbb, mint egy üres telek ugyanott, akkor talán meggondolandó.
de statikust mindenképp hívj hozzá mielőtt meg akarod venni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!