Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Kb. mennyibe kerül egy 80...

Kb. mennyibe kerül egy 80 nm-es családi ház ereszcsatorna cseréje?

Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 12:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lehet hogy a csatorna tartó vasakat le sem kell venni és a lefolyó bilincseket sem, azok igen erős anyagból vannak. Ha jól voltak a régiek beállítva akkor "csak" le kell szedni a régit és vissza rakni az új elemeket. A bádogosok néha szokták forrasztani az illesztéseknél de inkább már "szilóznak" meg szegecselnek esetleg opel csavar bizonyos helyekre, amikor magamnak cseréltem kb 4 éve csak opel csavar nyomtam bele az illesztéseknél (természetesen a vízszintes eresznél csak két oldalt felülre), azóta úgy van és lefolyik a víz ott ahol kell.
2023. dec. 26. 19:06
 12/15 anonim ***** válasza:
Jah és a kitolható alu létra az lehet hogy kevés lesz vagy cumi lesz vele egyedül dolgozni, általában ezek a szerelvények 4-5-6 méteresek. Nekem volt két vasbakom és palló arról elértem az ereszt így egyedül megtudtam oldani. Azért ha leveszed a csatornát egy zsinórt húzz ki a két végeken lévő tartó vas között, és ahhoz lehet allitgatni a többit ha kell.
2023. dec. 26. 19:10
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha a csatorna tartókat is újra kell rakni, áfás számlát adnak akkor teljesen reális az 1 millió ft körüli végösszeg. Tudom soknak tűnik, de egy vállalkozó szakinak is eszméletlen sok rezsiköltsége van (és sok felelőssége). Én is bádogos vagyok. Aztán visszahívnak garanciába javítani, aztán kiderül hogy egy galamb rász*t az ereszre, nekem meg elment egy fél napom az egésszel...
2023. dec. 26. 20:24
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Nem bádogos vagy, hanem egy mocskos csaló aki megfélemlítéssel a nyugdíjasokból az összes megtakarításukat szó nélkül kicsalod pár nap alatt.
2023. dec. 26. 20:44
 15/15 A kérdező kommentje:
Számla meg minden nélkül volt nekik ennyi. Nem kellett újrarakni az eresztartókat. Bács-kiskun megye.
2023. dec. 26. 22:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!