Balint9507 kérdése:
Megéri lecserélni a régi vegyestüzelésü kazánt?
Figyelt kérdés
Hány százalékkal jobb egy új vegyestüzelésü kazán hatásfoka mint egy kb 50 éves régi szigetelt kazáné? Utobbi egy Blumpo kazán.2023. dec. 10. 12:29
1/7 anonim válasza:
Nekem is Blumpó kazánom van.
Hogy mennyivel jobb a hatásfoka azt nem tudom,én nem cserélném le a règit.
2/7 anonim válasza:
A hatásfok miatt nem érdemes lecserélni, legfeljebb ha gázosítós kazánt veszel. Annak sokkal jobb.
3/7 anonim válasza:
Ha probléma mentes a régi,én sem szívesen válnék meg tőle .
4/7 anonim válasza:
Semmi értelme!
Fa elgázosító kazanra már érdemes, de azt tudni kell róla, hogy nagyon kényes! Csak azt lehet benne tüzelni amire alkalmas. Ezenkívül fából is csak szárazzal működik, viszonylag friss vágással nem.
5/7 anonim válasza:
Ha teszi a dolgát akkor semmiképp se cseréld le!
6/7 anonim válasza:
Ugyan úgy kèszítenek egy vegyes kazànt, mint eddig. Így nem változott semmi.
7/7 mindentudó99 válasza:
Ne cseréld le. Hányan bedőltek a szuper egész elején nyitható szalmabálás kazánnak. Vagyis nem rossz az de tényleg szalmára. Fával nem jó . Most meg adják el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!