Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Mennyibe kerülhet egy 80...

Mennyibe kerülhet egy 80 centis cserépléc kicserélése?

Figyelt kérdés
Anyám szabolcsi háza beázott, és csupán egyetlen léc törött el. Nem volt nagy munka a javítás, tulajdonképpen anyag és szereszám sem kellett hozzá, mert minden volt a ház körül. Anyám hívott egy napszámost, aki egyetlen óra alatt megcsinálta, majd 100 ezret kért a munkáért. Hangsúlyozom, hogy mindez egy szabolcsi falucskában, ahol az átlagereset minimálbér közeli. Ez reális ár volt?

2023. dec. 2. 11:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Hova kellett felmászni a Burdzs Kalifára?
2023. dec. 2. 13:41
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

#8 százezret kellett volna kérned, azt szó nélkül odaadták volna... /s

Drága az alkohol, de ennyire azért nem. Mivel ennek ellenére azóta valószínűleg fele már májban van (pár haverral karöltve nem olyan meredek projekt), nemigen lehet mást mondani: tanulópénz.

2023. dec. 2. 16:38
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha te is dolgozol ilyen téren, akkor nem érzed azt hogy ez a kérdés egy nagy hülyeség.
2023. dec. 3. 08:53
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Jól sejtem, hogy anyukád valami helyi hirdetési újságból hívta fel őket? Mert tucatszámra hirdetnek ott tetőjavítást, kőművesmunkát, mindenfélét, de nem értenek igazán egyikhez sem. Beállítanak a megrendelőhöz, sürgetik

hogy ezt a munkát még ma meg kell csinálni, aztán összecsapják igénytelenül és százezreket kérnek. Általában időseket könnyebben ráveszik. Nem szabad ilyen hirdetésekből szakit keresni, inkább ajánlás, ismerős útján megbízhatót, akár azon az áron is, hogy tovább ázik a tető.

2023. dec. 4. 14:32
 15/16 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mindenki éhes. Én kezdek belegolyózni ebbe, hogy bárki aki idejön, akármilyen kis munkára, elkéri a fél havi fizetésemet (nem keresek rosszul.)

Múlt héten cseréltettem ki 3 db tetőablakot bejavítás nélkül. 300ezer volt a munkadíj, 2 ember 6 óra alatt végzett vele. Wtf? És közben még arról is kioktattak, hogy smucig vagyok, mert a Rooflite ablakot vásároltam (150ezer/db) a Velux helyett (300e/ db)

Én ezért a pénzért majdnem 1 hónapot dolgozom diplomásként. De persze, fizessem, jó szakember aranyat ér, bla-bla, ettől függetlenül nekem sem a galambok hordják a pénzt a postaládába.

2023. dec. 10. 13:48
 16/16 anonim ***** válasza:
15 év múlva térjünk vissza erre apja.
2023. dec. 12. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!