Lépésálló xps szigetelést lehet lábazatra is rakni? pl: Ravatherm xps 700 vagy az Austrotherm xps top 50 .??? Az lenne legfontosabb, hogy bitang erős lábazati szigetegelés legyen. Ezek jobbak mint a normál lábazati xps-ek ?
Mi legyen a "bitang erős"? Ez így önmagába èrtelmetlen. A lèpèsálló nagyobb terhelhetősègű. Ha valahogy rá akarsz állni a fal lábazatára, akkor jó lesz.
Gondolom èszrevetted, hogy megadják a hőszigetelèsi èrtèket mindig. Az meg nem attól függ, hogy rátudsz e állni.
Szép is lenne ha rá tudnák állni a falra . Egyedi lennék a világon. :)
Viccet félre téve, olyan ember vagyok aki ha valamit csinál, valaminek nekiál, akkor az olyan is legyen. Erős, ez esetben bitang erős :) , tartós. Hogy 30 év múlva se keljen hozzá nyúlni, javítani. Persze 30 év alatt bármi lehet, de ne. :) Ezért próbálok infókat szerezni, ha lehet minél többször.
A házamat is így építettem fel, hogy mielőtt nekiáltam, rengeteg infót gyűjtöttem, az alaptól a tetőig, hogy mit hogyan. S most már csak a szigetelés van hátra, amit jövőhéten megyek meg vásáróli. Csak addig még gondoltam próbálkozok, még egy kicsit. ?)
Ja, hogy csak ennyi? Azt hittem valami speciális igények van.
Vedd meg a normál lábazati anyagot. Ugyanis az említett Ravatherm és Austrotherm anyagok kifejezetten padlók alá javasoltak. Felületük teljesen sima, mivel nem kell a padló alatt glettelni. Viszont a lábazatra jobban jársz egy érdesített anyaggal, különben ledobja a ragasztót magáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!