Sitt elszállításra, lerakásra kaptam egy fél milliós ajánlatot, ez reális?
Az árban minden benne van, egy 70 nm-es lakás szaniterjeit és járólapjait, WC és fürdő csempéire mondták ezt az árat, ez mennyire reális?
Köszi a válaszokat előre is!
Mi az a fél miska? Adnak egy konténert és dobhatod bele, és ennyi?
Vagy van benne bontási munka is?
Mennyi? Rohadtul nem az.
Mi a konténerbe dobtuk szépen lassan, ide is oda is amoda is.
Ami jó állapotban volt pl: ajtó, ablak, csempe azt felraktam market placera, aznap jöttek is érte.
Attól függ hány köbméter és milyen munka van vele.
Nekem 10 ezret számoltak kiszállásra, és köbméterenként 10 ért vitték el.
Összesen fizettem 30 valamennyit.
Bontást és bezsákolást én csináltam, kihordtam ház elé.
Platósra feldobálták fél óra alatt, lerakó kb 10 kilométerre van.
Ez teljesen irreális.
Még ha gyalog kell levinni a 4. emeletről, akkor sem kerülhet ennyibe.
Összeszedik és le is viszik ennyiért negyedikről a lépcsőn pormentesen, vagy feltakarítanak maguk után? Öntött vas kádat is cipelni kell, vagy mi a bánat? Adnak igazolást arról, hogy hulladék lerakóra vitték? Mert úgy talán, de hogy őszinte legyek még így sem fizetném ki. Nem azért, mert nem tehetem meg, hanem mert bakker ez csak hulladék elszállítás, nem teremt kvázi értéket nekem, skót vagyok.
Összeállnánk a haverokkal és megoldanánk. Vagy rendelni kell egy konténert és tele pakolni egy nap alatt (ez nálunk 50 ezer ft körüli összeg építési törmelékre, sittre), vagy sittes zsákot venni és apránként elszállítani néhány zsákonként a hulladékudvarba. Ami belefér egy általános felújításba, azt àltalában ingyenesen átveszik lakcímkártya és utolsó hulladékos számla fejében. Ha nem, akkor kérj meg egy helyi havert, vagy szomszédot és az ő lakcímkártyájával is adjatok le. :)
Amíg lehetett a szemétszállítótól rendelni, addig kb 20e Ft-ért hozattam az 5m3-s konténert, 1-2 éve még vegyesen, utána már csak szelektíven, pl csak sittet, de még így is megérte.
Most piaci árakkal valszeg ez olyan 60-80e Ft lenne. De mégse fél misi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!