Egy kapu festésért mennyit lehet fizetni ami még reális?
Nagykapu, kiskapu és a drótos része kb 13 méter hosszú az egész. Ahol lehet ott csiszolni is kell.
Sajnos mindenki azonnal akar meggazdagodni.
Régen mindenki tudta, hogy hol a helye a társadalomban, ma viszont 8 általánost végzett hülyegyerekek is BMW-vel akarnak járni a dizsibe.
Amúgy most jutott az eszembe, hogy tavaly hasonló összeget fizettem ki a 2 m magas 12 m hosszú betonkerítésemért anyaggal, szállítással és felállítással együtt, hogy ne legyen lásson át a szomszéd.
Ezt pl. soha nem kell karbantartani.
Lehet, hogy érdemes lenne elgondolkodni ezen neked is, mert a festés sem lesz örök életű.
Pl. itt tudsz nézelődni:
Itt pl. 21.000 Ft métere, helyszínre szállítva és felállítva.
Ez nálad a 10 m. 210ezer Ft lenne + nézel hozzá valamilyen modern kaput.
Oké.
Javaslom, hogy ne fehérre fessed, inkább barnára, feketére vagy valamilyen sötétebb színre, hogy ne kapjál szívbajt ha jövőre újra átüt rajta a rozsda.
2-es, lehet, hogy ezt nem kell karban tartani, de iszonyat gusztustalanul nêz ki, és nyáron ontja a meleget.
Inkább lefestem 5 évente a kovácsoltvas-jellegű fémkerítésem, mint ezt kelljen néznem.
7.
1. Mi itt értelmiségi körökben, ritkán mérjük a kerítésünk napi hőmérsékletét.
2. Az, hogy neked mi a "gusztustalan", az kizárólag a magánügyed.
3. Mi a rendszeres kerítésfestés helyett inkább rendszeresen nyaralunk.
4. A betonkerítés pont a hozzád hasonlóktól primitív lényektől választ el hermetikusan, akik veszik a bátorságot arra, hogy megmondják másoknak, hogy hogyan éljenek és még a kerítésükbe is belepofáznak.
Amúgy a betonkerítés arra van, hogy ne lássam a szomszédot.
Előtte a sövény meg arra van, hogy ne lássam a kerítést.
Kedves 9-es, olyan borzasztó értelmiségi azért nem lehetsz, ha nem sikerült értelmezni, hogy a kérdező nem kerítést akar cserélni, hanem azt kérdezte, mennyibe kerülne festetni.
A nyaralás meg kertfestés közti párhuzamot meg nem is értem, mi szoktunk mindkettőt, elárulnád értelmiségi nyelveddel, a kettő miért zárja ki egymást? Bevallom prolisan, hogy nem értem 🤣
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!