Milyen vastag szigetelő réteget tegyek a panelba a parketta alá?
Ezt nem így szokták. Tedd le a parkettát a szokásos módon( nem szalagparkettát akartál írni?) majd vegyél gumilapot és arra tedd a gépeket.
Ilyet például:
Szegény szomszédok...
Én már jelentettem fel izomagyat. Hiába pakolsz alá, akkor is fog zörögni. Számold ki hogy mennyi kondibérletet vehetnél abból a pénzből amit elcseszel erre a sok hülyeségre és aztán beperelnek miatta.
Remélem nem a felső szomszédom vagy.
Mikor látok eladó paneleket és látom hogy futopad van a szobában.. ezek nem panellakasba való eszközök
De miért dobálod a súlyt a földre? Ha nem birod el, használj kisebb súlyt, amig meg nem erősödsz.
Egyébként a parkettára kell gumialátét, bár ha arra lekurod a 20 kilós egykezest, már azt is hallani fogják 3 szinttel lejjebb is.
1-es... az fél centi vastag. Szerinted az mit véd? :DDDD
Kérdező költözz el családiba ha nem akarsz pereket a nyakadba.
Köszi a válaszokat! Igazából azért kérdezek előre, hogy ne utólag legyen gond. Alapból én se fél centiméterre gondoltam, de mondjuk 10-20 cm speckó szigetelő sem oldaná meg a gondot?
Nem csak pénzkérdés, hanem idő kérdése is. Ha csak 1 órám van egy nap edzeni, akkor otthoni edzésnél jut idő bemelegitésre, és a végén nyújtásra is. De ha el kell mennem konditerembe, ami 15 perc távolság, ahol még át is kell öltözni, akkor már csak kb. 15- 20 percem marad edzésre.
Persze jó kérdés, hogy miért van csak 1 órám egy nap edzeni, de van az az élethelyzet, amikor csak annyi van. Gyerek suli, utána edzésre vinni, főzés, mosás, otthon a holnapi munkára készülés, és már nem is marad olyan sok a 24 órából.
gyakorlatilag egyik társasházban sem megoldható, hogy ne hallatsszon le.
Panelban még a belmagasságból sem tudsz annyit elvenni, ahova értelmes mennyiségű és tömegű csillapító szerkezetet építhetnél.
Ha lefeded a parkettát direkt gépek és súlyzo alá való VASTAG gumiszőnyeggel (általában négyzet alakú darabokban kapható, olyasmi, mint a recortan a futópályán) akkor megtettél mindent, ami megtehető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!