Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Miként döntöttetek a konyhabút...

Miként döntöttetek a konyhabútorról, ha eltért a véleményetek a párotokéval?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Azt érzem, hogy már most teljesen a döntésképtelenség elért.

A párommal sajnos nagyon eltér az ízlésünk.

Ő mindenképp fa munkapultot akar és a pult és a felső szekrény közé is ugyanolyan pultot.

Én nagyon nem szeretem a fát, rendesen rosszul vagyok, ha belegondolok, hogy majd mosogatok és majd rácseppen bármi is. Persze a konyhabútoros elmondta, hogy ez csak fa hatású, le van kezelve, ugyanolyan mintha márvány hatásút vennék, ugyanúgy le fogom tudni törölni, takarítani.

Vanilia színű lesz a szekrény az mindkettőnknek tetszik. A pult és a szekrény között vanilia színű hullámosan kiemelkedő csempe lesz. Azzal nem elégedett a párom, tetszik neki, de ő fát akar.

A pulton azonban még ma is megy a vita. Jelenleg leadtuk a rendelésünk a konyhásnak, aki hétfőn fogja megrendelni, de a párom ki van rám akadva, hogy nem tudok dönteni és hogy most egyet kiválasztottunk, de én még mindig ott tartok, hogy nem akarok fahatásút, hanem inkább márványhatásúnak örülnék, mert a fás kicsit barázdás, nem sima felületű. Van többszáz minta és úgy érzem bennem ülepednie kell. Messze is van nagyon a bolt és a párom megmondta még harmadjára nem szeretne visszamenni.

Engem azért is idegesít ez ennyire, mert tudom, hogy ez nem olyan, hogy nem tetszik és egy hónap múlva lecseréljük.

Borzasztóan döntésképtelen vagyok.

[link]

Végül ezt választottuk, megnézitek?

Én nagyon rosszul vagyok attól, hogy olyan lesz a pultom, mintha laminált padlót tennék fel. Nekem ez nagyon testidegen. :(

2023. nov. 2. 22:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

De ha már meg van rendelve a pult, akkor miről kéne döntened? Vissza akarod vonni a megrendelést?

Szerintem teljesen jó ez a fahatású pult. Legyen ez és meglátjátok, jó lesz-e. Le lehet cserélni később, ha mégsem jó.

Ha nem lenne minden megrendelve, és már ott laktok, azt mondanám, vegyétek meg a legolcsóbbb ikeás konyhát néhány tízezerért, mert még jópár hónapig tart, amíg te és a férjed megegyeztek.

2023. nov. 4. 10:52
 12/18 A kérdező kommentje:

Hát igaz, valóban évekig is vitázhatnánk a férjemmel.

Végül nem mentünk be pénteken még egyszer megnézni a pultokat, úgyhogy marad az és bizakodom, hogy aztán szép lesz.

Tudom, hogy most jelenleg a trend a fapult, sőt még csempe helyett is, valóban gyorsabb is. Nekem eleinte még az, hogy magas fényű legyen, az is testidegen volt.

Aztán meglàttam, hogy szép ez a vaníliás szín és enyhén csillámos is a felülete, így na mondom legyen ez.

Amiért ilyen kedvesek voltatok, hogy válaszoltatok nekem és fordítottatok időt a kérdésemre eszembe lesz és fogok küldeni fotót ide a kész bútorról. :) Érdekel majd a véleményetek 😅

A pultra 4 hetet kell várni.. a többit a szekrény ajtókat már most tudja kezdeni, mert azok màr meg vannak.

Hamarosan a párom csempéz és akkor december elején, közepén küldöm nektek a fotót. :D hàt azért remélem, hogy fog tetszeni, biztos sok idő lesz, mire megszokjuk.

:)

2023. nov. 4. 12:39
 13/18 anonim ***** válasza:
Okés, küldd majd! 🙂
2023. nov. 4. 16:29
 14/18 anonim ***** válasza:
Hát én meg a márványutánzattól vagyok rosszul és imádom a fa hatásút... na most ezzel előrébb vagy? :D
2023. nov. 6. 21:04
 15/18 anonim ***** válasza:
És én mondjuk nem vennék hullámos csempét a konyhába, sem vanília színű bármit, sem magasfényűt... öröm lesz takarítani. :D Illetve konkrétan ez a fa munkalap szerintem is csúnya, nálam wenge mintás volt a munkalap és egészen sötét barna a konyhabútor. :)
2023. nov. 6. 21:08
 16/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Remélem fog tetszeni mindkettőnknek a végeredmény.
2023. nov. 9. 11:38
 17/18 A kérdező kommentje:
Sziasztok végre a héten bekerül a konyha bútor, nem tudom mennyire emlékeztek a kérdésemre. Azóta lett egy kis csavar, mert jeleztek egy hete, hogy nem tudja a bolt megrendelni a pultot, de nem is baj, mert úgyis olyan "író asztalos" volt. :D végül egy másik famintásat választottunk, arról már nemcsináltam képet. Majd küldöm a héten a konyhát nektek, kíváncsi leszek nagyon...
2023. dec. 3. 22:56
 18/18 anonim ***** válasza:
Akkor így jobban is alakult. Remélem tetszeni fog az új!
2023. dec. 5. 09:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!