Miként döntöttetek a konyhabútorról, ha eltért a véleményetek a párotokéval?
Sziasztok.
Azt érzem, hogy már most teljesen a döntésképtelenség elért.
A párommal sajnos nagyon eltér az ízlésünk.
Ő mindenképp fa munkapultot akar és a pult és a felső szekrény közé is ugyanolyan pultot.
Én nagyon nem szeretem a fát, rendesen rosszul vagyok, ha belegondolok, hogy majd mosogatok és majd rácseppen bármi is. Persze a konyhabútoros elmondta, hogy ez csak fa hatású, le van kezelve, ugyanolyan mintha márvány hatásút vennék, ugyanúgy le fogom tudni törölni, takarítani.
Vanilia színű lesz a szekrény az mindkettőnknek tetszik. A pult és a szekrény között vanilia színű hullámosan kiemelkedő csempe lesz. Azzal nem elégedett a párom, tetszik neki, de ő fát akar.
A pulton azonban még ma is megy a vita. Jelenleg leadtuk a rendelésünk a konyhásnak, aki hétfőn fogja megrendelni, de a párom ki van rám akadva, hogy nem tudok dönteni és hogy most egyet kiválasztottunk, de én még mindig ott tartok, hogy nem akarok fahatásút, hanem inkább márványhatásúnak örülnék, mert a fás kicsit barázdás, nem sima felületű. Van többszáz minta és úgy érzem bennem ülepednie kell. Messze is van nagyon a bolt és a párom megmondta még harmadjára nem szeretne visszamenni.
Engem azért is idegesít ez ennyire, mert tudom, hogy ez nem olyan, hogy nem tetszik és egy hónap múlva lecseréljük.
Borzasztóan döntésképtelen vagyok.
Végül ezt választottuk, megnézitek?
Én nagyon rosszul vagyok attól, hogy olyan lesz a pultom, mintha laminált padlót tennék fel. Nekem ez nagyon testidegen. :(
De ha már meg van rendelve a pult, akkor miről kéne döntened? Vissza akarod vonni a megrendelést?
Szerintem teljesen jó ez a fahatású pult. Legyen ez és meglátjátok, jó lesz-e. Le lehet cserélni később, ha mégsem jó.
Ha nem lenne minden megrendelve, és már ott laktok, azt mondanám, vegyétek meg a legolcsóbbb ikeás konyhát néhány tízezerért, mert még jópár hónapig tart, amíg te és a férjed megegyeztek.
Hát igaz, valóban évekig is vitázhatnánk a férjemmel.
Végül nem mentünk be pénteken még egyszer megnézni a pultokat, úgyhogy marad az és bizakodom, hogy aztán szép lesz.
Tudom, hogy most jelenleg a trend a fapult, sőt még csempe helyett is, valóban gyorsabb is. Nekem eleinte még az, hogy magas fényű legyen, az is testidegen volt.
Aztán meglàttam, hogy szép ez a vaníliás szín és enyhén csillámos is a felülete, így na mondom legyen ez.
Amiért ilyen kedvesek voltatok, hogy válaszoltatok nekem és fordítottatok időt a kérdésemre eszembe lesz és fogok küldeni fotót ide a kész bútorról. :) Érdekel majd a véleményetek 😅
A pultra 4 hetet kell várni.. a többit a szekrény ajtókat már most tudja kezdeni, mert azok màr meg vannak.
Hamarosan a párom csempéz és akkor december elején, közepén küldöm nektek a fotót. :D hàt azért remélem, hogy fog tetszeni, biztos sok idő lesz, mire megszokjuk.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!