Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Indukcios fozolap munkalapba...

Indukcios fozolap munkalapba sullyesztese?

Figyelt kérdés

Felujitjuk a konyhat, a butorlapba az indukcios fozolap beepitese hosszutavon jelenthet problemat?

Az asztalos azt mondta gondoljuk meg a “teljes sullyesztest” mert kesobb berohadhat/peneszesedhet

Ha valakinek van TAPASZTALATA, szivesen fogadom :)

#munkalap #Konyhabutor
2022. nov. 3. 13:51
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
95%
Több rokonnál, ismerősnél használnak beépített indukciós lapot, nem tudok róla, hogy rohadna vagy penészes lenne.
2022. nov. 3. 14:27
 2/17 anonim ***** válasza:
96%

Mire gondolt teljes süllyesztés alatt? Nekem 20 éve van munkalapba beépített főzőlapom és nincs vele semmi probléma. Viszont az enyémnek van körbe fém kerete, ami teljesen felfekszik a bútorlapra, a keret nélkülieknél viszont úgy láttam a boltban, hogy ott a főzőlap és a bútorlap között volt pár mm különbség.

Ha keresgélsz a neten, akkor biztos megtalálod a kinézett főzőlapnak a beépítési rajzait, attól szerintem nem érdemes eltérni.

2022. nov. 3. 14:39
 3/17 anonim ***** válasza:
45%

Valami mekkmester az az asztalos???

Teljesen bevett beépítési módszer a lapszintre süllyesztett beépítés. Nem is értem, mi penészedne ott....

2022. nov. 3. 14:51
 4/17 A kérdező kommentje:

2-es

[link]

Teljesen síkba illeszteni a munkanapot es a fozolapot. Csatoltam egy kepet rola, ez keret nelkuli.

“Egy másik bónusz egyértelműen a síkba illesztés, ami zökkenőmentes átmenetet jelent a főzőlap és a munkalap között. Könnyebb takarítani és modern, stílusos külsőt kölcsönöz a konyhádnak.” (Termekjellemzok)

2022. nov. 3. 14:59
 5/17 anonim ***** válasza:
72%

De még mindig nem értem, mi penészedne ott....

A kivágott nyílás bütü-jét eleve szilionnal v. egyéb nedvességgátló anyaggal kell kezelni.

2022. nov. 3. 15:20
 6/17 anonim ***** válasza:
72%
4. Akkor viszont olyan készüléket kell választanod, ami tudja ezt, mert hagyományosan ezek felfekszenek a munkalapra vagyis kisebb a nyilás a munkalapon, mint a főzőlap és a munkalap tartja meg a helyén. Ha viszont be van teljesen süllyesztve, akkor ugyanakkora nyílás kell a munkalapba és akkor valami másnak kell a főzőlapot a helyén tartania.
2022. nov. 3. 15:24
 7/17 A kérdező kommentje:

Nem ertek hozza, azert informalodom itt

Ez a fozolap a forgalmazo szerint teljesen besullyesztheto a munkalapba, viszont nekem meg azt mondtak teljesen nem kene, mert ez meg az

Csak erdeklodom 😊

2022. nov. 3. 15:36
 8/17 anonim ***** válasza:
25%

Aki amúgy sem tud főzni, annak tök mindegy, hogy be van-e süllyesztve, mert a szokásos pizzarendelésnél úgysem számít.

Aki viszont tud főzni annak az eszébe sem jut, hogy ne olyant használjon ahol a főzőlap pereme körben felfekszik a bútorlapra, ugyanis tisztában van vele, hogy az edényeknek és az abban készülő ételeknek is komoly súlya van és nem szeretné, ha pl. a vasárnapi húslevessel együtt leszakadna az egész.

2022. nov. 3. 20:54
 9/17 A kérdező kommentje:

Koszonom a hozzaszolast, segitseget.

Sajnos a foiskolan szerzett tudasb,tapasztalatbol nem tudtam meriteni a konyhai felujitashoz, igy kerdezek, informalodom, nem vagyok asztalos, indukcios fozolapom sem volt idaig.

Koszonom a segitseget! Tovabbi szep estet.

2022. nov. 3. 21:51
 10/17 A kérdező kommentje:

Valaki nem tudja hogyan/hol talalhatnek idukcios fozolap fem keretet? Internetrn nem talsltam, tobb cimszot is beirtwm

Koszonom

2022. dec. 3. 15:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!