Indukcios fozolap munkalapba sullyesztese?
Felujitjuk a konyhat, a butorlapba az indukcios fozolap beepitese hosszutavon jelenthet problemat?
Az asztalos azt mondta gondoljuk meg a “teljes sullyesztest” mert kesobb berohadhat/peneszesedhet
Ha valakinek van TAPASZTALATA, szivesen fogadom :)
Az általános beépítés, hogy dekupírral kivágják a fűzőlap beépítési méretét, általában 560x490 600-as kaszniba való főzőlapnál. Ebbe csak bele kell tenni és kész, nincs szilózva, mert néha ki kell venni a helyéről, hogy kitakaríts a perem alatt.
Ha síkba van beépítve a munkalappal, akkor a lyuk méret ugyan az, de a főzőlap kerülete mentén a főzőlap vastagságát még bemarják. Annyi a titka, hogy a kimart rész felső szélét, a főzőlap színének megfelelő alkoholos filccel meg kell húzni. végül átlátszó szilóval körbehúzni a munkalap és a főzőlap hézagját. Sajnos néhány évente ki kell kapargatni a szilót és újra csinálni. Ha ezt kihagyod akkor a kosz, zsír, ételmaradék, víz befolyik a főzőlap és a munkalap közé, ahol okozhat penész és/vagy megdagad a munkalap, azaz felhullámosodik.
A hagyományos beépítésnél, ha a főzőlap alá megy a kosz, zsír, folyadék..., akkor a fűzőlap alján lévő szigetelés megakadályozza, hogy bejusson olyan részekre a szennyeződés ahol nincs meg a munkalap "kopó rétege"
Muszaj lesz sikba beepiteni, mert tegnap volt itt az asztalos, es fel cm-rel vastagabban vagta ki mind a negy oldalat, ugyhogy miszaj lesz ilyen perem neki sajnos, mert szetszabdalta a munkalapot es azt mondta, “ez van”
En no vagyok, nem ertek hozza, nem akartam csak annyira belesullyeszteni amennyire lehet perem nelkul
Koszonom szepen :(
Az elso asztalos felnehagyta a munkat, szepen kivagta a fozolap helyet, sajnos nem vette fel a telefont heteken keresztul, igy hivtam mast
O pedig ossze-vissza vagta, a fozolap mellett egy cm szelesen vagta a “keretet” , igy sincs a munkalap sikjaba sullyesztve, de en nem is kertem azt :( koszonom szepen a valaszt
11+
Ha jól értelmezem az írásod akkor, akkora lyukát vágtak rá hogy a főzőlap átesik a munkalapon.
Nem tudom mekkora munkalapról van szó de cserélni kéne...
vagy elvinni lapszabászatba elvágni a lapot és összemaratni egy kiegészítő lappal. Az illesztés olyan lesz mint egy fordulásnál. Ha már ott van akkor a főzőlap helyét is ki tudják marni
Korbe vagta az asztalos, szepen, pontosan
Sajnos ez az asztalos nem tudta befejezni ido hianyaban a munkat, igy mast kellett hivnom.
Felig az ujjam alafert a fozolapnak, annyit mondtam, hogy nem szeretnem sikba helyezni, bonyolitani a dolgot, annyit “tegyuk lejjebb” hogy ne ferjen az ujjam alá.
Nos mar rafekszik a munkalapra a fozolap, viszont az oldalait korberajzolta ceruzaval, utana lemarta a marogeppel.
Sajnos nem tudok kepet feltolteni, de a munkalapot, a fozolap szegelyenel szetvagta
Tehat jol van mar illeszkedve, de sokkal nagyobb meretet mart ki a geppel, igy a fozolap mellett fel van marva a sonoma munkanal, es csak a forgacslap latszik.
Bocsi, nem tudom jobban korulirni 😟
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!