Betonozni vagy térkövezni olcsóbb?
Vegyél beton szegélykövet
ahhoz nem kell sok betont keverni a belső részt meg öntsd ki kerti murvával és 2 rétegben tegyél alá geotextíliát. Talán olcsóbb lesz mint a másik 2 opció.
Én inkább azt nézném melyik a szebb,tartósabb.
Hát a térkő.Bármikor vissza bontható is .
#2 szerintem a murva nagyon szép és természetközeli tud lenni, de van 2 nagy diófa, ez alá szeretném, fontos hogy seperhető legyen.
A beton felület szépsége annyira nem hat meg, mert tervezek rá idővel valami burkolatot tenni, lényeg hogy pénztárcabarát legyen.
Igen, tudom, de hidd el a csupasz földön sem jó nyekleni a kerti bútorral, és a grill se áll meg a lábán egy lejtős telken..
1800 nm a telek, mindössze 15 nm kiülőt szeretnék betonból. Mindenhol máshol fák, fű, veteményes, bokrok vannak.
Fa nem játszik?
Volt főnökömnél pallóból volt ilyen kiülő. Nem csak úgy ledobálva a pallók, hanem zártszelvény, szögvas keret szépen megcsinálva, kiemelve a talajról. Télire beviszi a pallókat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!