Hogyan lehet rászorítani a szolgáltatót, hogy ne falon kívül vezesse a kábeleket? Ha a társasházban felújítás során be lett csövezve a falba az összes kábel: tv, internet és van szabad védőcső is nekik.
Nagyon ronda ha falon kívül lóg mindenféle kábel, a port pókhálót fogja, és hát azért van a falban szabad cső hogy ott vezessék.
Nyilván digis telekomos lesza*rja hogy hogy néz ki csak 5 perc alatt bekösse...
Üvegszálas kábelnél nem mindegy mekkora kanyarok vannak.
Nekem behozták, később bevittem padlásra csövekbe. De ahogy mondom, figyeltem arra, hogy nagy kanyar ne legyen mert megtörik.
Egyébkén telekomos volt és nagyon korrektül dolgozott, nem szart bele.
Namost a tv/net szolgáltatónak érdeke, hogy egy társasházba be legyen kötve. Lehet előre jelezni nekik, hogy jöhetnek, de az erre létrehozott csatornákba kell befűzni a kábeleiket. Ez amúgy utólag azért nem feltétlenül olyan egyszerű, így elutasíthatják, az viszont értelemszerűen a lakóknak is kellemetlen lehet, ha emiatt nem lesz net a házban.
Szóval valamit valamiért.
"Rászorítani" sehogy, max az üvegre a kupakot.
Inkább rákènyszeríteni.
Milyen szolgáltató? Belefèr e a csőbe amit behúznak?
Nem ezt kerdeztem. Biztos vagy benne, hogy a falban olyan kanyarok vannak amik nem torik meg az uvegszalat?
Lehet kanyart tenni vele de nem mind1 mekkorat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!