Szerintetek egy váltókapcsolót, sima kapcsolót és 2 lámpát be lehet kötni siman 3x1,5-ös MBCU-val?
Csőbe fűzheted az mbcu-t. Kicsit több szigetelès lesz, ennyi. De szèt is tudod bontani könnyen.
A zöld/sárga vezetèk viszont csakis vèdővezető lehet.
Nos ez már más. Egyeltalán milyen szerelès? Falon kívüli minden?
Nàlad a vezetèk szó valóban az egyszer szigetelt vezetèk, vagy kábel aminek többrètegű szigetelèse van(az a kábel).
A megfelelő tömítèssel vihető be, amit 1 több érés kábel biztosít, vagy ha vezetèkkel csinálod, akkor a cső megy be.
Szerencsèsebb az alsó bevitel, de fent is bevezethető. Nem bevágni kell a membránt a kapcsolón, hanem lyukasztani, ès áttolni a vastagabb kábelt/csövet, hogy a membrán ráfeszüljön.
A vezeték nálam a sima MCU-t jelöli :) bocsi ha félreérthető vagyok.
A tulaj kérése: 1 lámpa 2 váltókapcsolóval, még 1 lámpa sima kapcsolóval.
Ne véssek mert a ház szigetelve lesz és el fogja takarni majd a vezetékeket.
Teljes falon kívüli, kültéri szerelés, kérésére gégecsővel. Na már most attól félek, hogy ha a gégecsővet belevezetném a kapcsoló felső, gumírozott részébe akkor kuka lenne a vízhatlansága a gégecső barázdái miatt. Az MBCU 3x1,5ös szigeteltet ugye szépen bele lehetne vezetni, hogy megmaradjon a teljes vízhatlanság de itt nem tudok ezt alkalmazni mivel 3 külön érre van szükségem és a védővezetőt nem használhatom fel ilyen célra. Akkor ha a váltókapcsolónál a 3 külön MCU-t, gégecsőben alulról vezetem bele úgy megfelel? Egyenlőre más ötletem nincsen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!