Vízszereléssel kapcsolatban felvilágosítanátok?
Megcsinálták a vízkiállásokat, jelenleg a falból lógnak ki a piros/kék csövek.
Ha meg tudom csinálni én is akkor megpróbálnám, de tudna erről valaki egy videót vagy leírást küldeni, hogy mi kell ahhoz a piros/kék csőhöz? Egyszerűen be kell csavarni a fém menetes cuccot amire a csapot majd rácsavarom? :D Bocsi, nem vagyok szakember..
Jelenleg így állok, mint a képen:
XD hajrá!
Majd kérünk képet a konnektorból folyó vízről!
Szóval mégsem így állsz ahogy a képen van.
Kérhetünk egy friss fotót.
A vízvezeték szerelésen kívül amit meg kell oldani az a belső oldali párazárás. Ha még csak most akarod betekerini a hosszabbítót akkor mihez zárt a fólia?
"Szóval mégsem így állsz ahogy a képen van."
De, pont így, csak a vakdugót nem ismertem. Jelenleg éppen burkolnak, mint említettem, minden komolyabb munkát szakember csinál.
Ezért is mertem kérdezni, hogy el tudjam dönteni, hogy a vízvezeték szerelés végét már meg tudom-e csinálni én, avagy nem.
A saját lakásomról nem fogok képet feltenni, szerintem ez érthető. :) Ezért kerestem olyan képet, ahol tudtam illusztrálni a jelenlegi állapotot.
16!
Nem a vizszereles a kritikus, hanem a gipszkarton kontra párazárás.
#18 Mivel még soha nem láttam ilyet honnan kéne tudnom? Gondolom vakdugókkal jöttél ki anyádból is… :)
Odaállíthatlak én is a szakmám elé, valószínűleg Te sem tudnád, hogy hogyan kell egy iSCSI targetet beállítani. Erről ennyit.
Egyébként megcsináltam és hibátlan, koma. Köszönöm a normálisaknak, nekik ment a pont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!