Frissen glettelt fal zárt vagy nyitott ablaknál szárad jobban?
Figyelt kérdés
Egész nap nyitva van az ablak, de így estére betettünk egy ventillátort, és az ablakot csak bukóra nyitottuk. Viszont bekapcsoltuk a fűtést, mondván hátha jobban szárad melegben, bezártuk az ablakot. Vagy egy óra alatt tiszta pára lett az egész ablak. Nem tudom hogy lenne jobb, néha kinyitni az ablakot, kiengedni a párát, vagy pedig ventillátor, + éjszakára bukóra nyitva hagyni az ablakot?2023. okt. 16. 20:43
1/3 anonim válasza:
A nedvessèget, párát, amit a fal kienged, kikène engedni. Ha telitődik a levegő páratartalma, nem tud a falból hova kipárologni.
2/3 anonim válasza:
A ventillátor nem tudja szárítani, mert az összes pára a szobában marad. Gyakrabban kellene rövid ideig kiszellöztetni, közben lehetöleg füteni. A ventillátort meg nyugodtan el lehet pakolni, semmi értelme
3/3 anonim válasza:
Ablak becsuk, páramentesítő gép bekapcsol. Először én se akartam elhinni,de a festők az egész házat 3 géppel 3 nap alatt totál kiszárították. Első nap legalább 2 vödör (20 liter) vizet öntöttem ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!