Kezdőoldal » Otthon » Felújítás » Ezzel mit lehet kezdeni?

Ezzel mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés

Betört az akril kádam,kb. 30cm a tores!

Mi lehet a megoldás ,hogy ne az egész fürdőszobát kelljen felújítani?

2023. szept. 24. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
Szakemberrel kell kicseréltetni.
2023. szept. 24. 11:40
 2/9 A kérdező kommentje:
Csak ez a megoldás létezik? Mert olvastam ,hogy ahhoz akkor kell elég sok más szakember is,villanyszerelő,kömuves ,burkoló stb. Es az úgy elég drága! Megcsinálni ezt nem tudjak?
2023. szept. 24. 13:09
 3/9 anonim ***** válasza:
Miért kéne villanyszerelő meg kőműves egy kád cseréjéhez?
2023. szept. 24. 13:59
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem azért akar kőművest, mert be van építve a kád, csempézve..stb. Az is lehet, hogy olyan kád, ami elektormosságra van kötve (bár ehhez sem kell villanyszerelő, csak áramtalanítassz és kikötöd a megfelelő vezetéket), sarok kád, pezsegtető, okosított stb. S

Szóval gondolom ahhoz, hogy kicserélje a kádat szét kell szedni a csempéket, és ha nincs plusz csempéje akkor cserélheti az egészet.

2023. szept. 24. 14:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Ezt a neten olvastam,hogy kell villanyszerelő is,csak sima akril kád egy panellakásban,nincs sarok kádam,se nem pezseg és igen bevan csempézve ! Nem tudom,hogy úgy nem lehet megoldani ,hogy ezt a nagy törést valahogy befoltozni?
2023. szept. 24. 20:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Simán ki lehet cserélni a kádat. Ha az új kád valamelyik mérete kisebb mint a régi akkor lehet hogy kell csempézni (néha csak a kád vonaláig van csempézve), de ennyi. A kád beépítéséhez kell valaki (vízvezetékszerelő, burkoló is szokta csinálni, de az is lehet hogy ahol veszed az újat van erre saját emberük), ennyi. Nem kell senki más.
2023. szept. 24. 20:46
 7/9 A kérdező kommentje:
Akkot meglehet oldani bontás nélkül is?
2023. szept. 25. 06:28
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha méretben, elrendezésben megegyező kádat veszel, akkor igen.
2023. szept. 25. 08:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséged!
2023. szept. 25. 20:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!