Mennyire nehéz normális szakikat találni? Hogyan lehet megkülönböztetni a normális szakit a kóklertől?
Figyelt kérdés
Sziasztok, jövőre szándékszunk belevágni egy teljes házfelújításba (Békéscsabán, ha ez számít) saját tapasztalatotok alapján: ti hogyan kerestetek szakit? Mennyit kellett várni 1-1 jó szakira? Hogyan tudtátok elkerülni a koklereket? Honnan ismertétek fel a kóklereket? Minden ranácsot, tapasztalat-leírást köszönök!#Szakikeresés #Nekóklert #Szakiravárni
2023. szept. 20. 06:35
1/7 anonim válasza:
Az első, hogy kérj írásbeli tételes árajánlatot. Ezt pedig szerződésben fogadd el!
Legjobb az olyan szaki, aki ÁFA-mentes számlaképes, és kérj számlát!
Ezek biztosítják neked a számonkérhetőséget és a garanciát is.
A harmadik, hogy nem tudom, mért nem kérnek iskolai bizonyítványt és személyit ebben az iparágban, mert ha én elmegyek valahova dolgozni, kérnek.
2/7 anonim válasza:
Ha tudod, nèzd meg a munkáját valahol.
Sokan nagyon be vannak táblázva. Nem ritka a 6-12 hónap sem.
Írásos szerződès biztosít csak vèdelmet. Így van garancia, így tudsz reklamálni ha kell.
3/7 anonim válasza:
Kérdezősködj a környezetedben, kinél mit csináltak, meg voltak-e vele elégedve és ha igen kérd el az elérhetőségüket.
4/7 anonim válasza:
Joszaki.hu
Ne nyaron akarj belevagni mint mindenki mas hanem kezdd el most mert osszel, telen nem annyira leterheltek a szakemberek.
5/7 anonim válasza:
Gyorstalpalókon bizonyítványt szerzettekben ne bízz.
6/7 mindentudó99 válasza:
Jókat írnak. Nèzz meg munkáját máshol. Ne fényképet az nem jó. Ha lehet szerzödj. Előre ne adj pénzt senkinek anyagra se. Vedd meg vagy menj vele vásárolni. Nézd meg a munkáját ha elkezdi 2 m2 en már látszik hogy kókler. Zavartam el burkolót 1m2 felrakása után szüleimtől. Pont arra jártam. Még jó. Na mondom fogd a szerszámaid aztán viszlát. Kerestem nekik mást.
7/7 A kérdező kommentje:
6os: mit láttál konkrétan, amiért elzavartad a burkolót?
2023. szept. 21. 06:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!