Ez a két burkolat illik egymáshoz? Egyik a ház lábazatára másik a teraszlépcsőre?
Sajnos mar megvettük, el is hozta a férjem.
Gondolkodtam a cserén is, de férjem hallani sem akar róla, stresszes ez a felújítás. Amúgy Steinbau-nál vettük, ott csak hasonló falburkolatok vannak, más nem nagyon amire ki tudnánk cserélni. Sajnos.
Igazából én is azt látom, hogy együtt nem működnek. A greslap itt megtetszett, csatolom a fotót, de a lábazatra mást szerettem volna, az meg anyagilag nem fért bele, emiatt volt a rossz döntés.
Greslap: [link]
Szerintem ezen ne edd magad, modern lesz és jól fog kinézni, hidd el! Nem fogsz hasonlót találni, nem lesz egy kommersz, sorozatban legyártott épület.
Volt oka annak, hogy ezt választottátok, csak most elbizonytalanodtál. Az építkezés tényleg stresszes, ennyi.
Hidd el minden háznak a kinézete más, mint ami a terveken vagy elképzelésekben volt, de jó lesz. Gondolj bele mennyi olyan házat láttál ami egyáltalán nem volt sem modern, sem szép, sem jó kinézetű, aztán azokkal sincsen semmi gond. A tied meg tényleg jól fog kinézni, csak most kicsit visszarettentél a merésze döntésetektől. De pont ezért lesz jó, mert más háza nem ilyen.
Az utcánkban típusházak épültek, társasházak egy kaptafára amikor mi építkeztünk. Akkor a mediterrán színek voltak divatban. Mi időben le tudtunk mondani arról a cserépről amit szerettünk volna, mert közben a többi háznak is olyan lett a teteje és nem akartuk, hogy a mienk is olyan legyen mint a társasházak. Aztán ahogy teltek az évek az összes ház különböző lett, mert megnőttek a fák, mindenhol más a kerítés, a kocsibeálló, a teraszok stb. Amit 15 éve választottunk az ma már nem divatos, de nekem most is tetszik. Ez adja a mi házunk karakterét. Aztán ha kedvünk lesz akkor változtatunk rajta. Az egyik kertszomszédunk 2 éve kívülről teljesen felújította a házát és nagyon szép szürke-fehér lett, modern kőberakással. Totál másmilyen, mint előtte volt.
Ne aggódj, szép lesz és rájössz majd, hogy nem véletlenül választottátok ezeket a burkolatokat!
#5: Ízlésrendőrség tiltja. De kültéren egyébként sem praktikus, mert magába szívja a hőt és idő előtt tönkremegy a ragasztó.
#11: De Úristen, a képen egy fodrászat van - te akarnál lakni egy fodrászatban? Teljesen hideg lesz a színvilága, a meleg, otthonos hangulat totál ellentéte - el fogsz idegenedni a háztól és állandóan depis leszel a színektől. Lehet katalógusfotókból meg Instagrammról inspirálódni, de akkor kizárólag lakóépületeket nézegess, ne közületi kínálatot.
13-as, köszönöm a nyugtató szavakat! 🌸 Kénytelen leszek elfogadni, hogy ez van, mellényúltunk.
Igazából külön működnénk, de együtt nem harmonikus. Amúgy nehéz olyan greslapot találni ami Pei 5-ös, azaz a legnagyobb kopás-álósággal rendelkezik, és legalább R10-es jelölésű ami nem csúszik. R9-est nem javasolják lépcsőre, és az R10-esek meg többnyire mintásak.
15-ös: Rengeteg kültéri teraszt láttam sötét színnel, íme itt is egy ilyent látsz: [link]
Ez egy kültéri terasz, nem bent a lakásban lesz. A terasz 70%-a bútorral fedett, plusz 2 lábtörlő. Valami mást szerettem volna mint a “megúszós” bézses világ …. valami merészebbet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!