Bevállalnátok egy kádárkockára Bramac Római Star antracit cserepet? Ha igen, milyen legyen a ház színe és a lábazati burkolat? (nyílászárók fehérek, kerítés fa eleme barna, fa terasz barna). Kerítés pillérek még színezve lesznek.
Figyelt kérdés
Hamarosan felújítunk. Férjem nagyon ragaszkodik az antracit cseréphez. Én egyelőre tartok tőle, de meggyőzhető vagyok. A következőket fogjuk felújítani: homlokzat, kerítés lábazat/pillérek, ház lábazat, terasz és lépcső burkolása. Hogy hoznátok össze a színeket egy antracit cserép esetében? Köszönöm ha írtok. 😊2023. júl. 13. 09:20
1/4 anonim válasza:
Ízlés függő. Lehet követni a szürke fehér vonalat, de ma már minden második új/felújított ház ilyen, nekem unalmas.
Inkább ebben az irányban gondolkoznék:
A kerítés, és minden burkoló elem menne színben a házhoz.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazad van. Ez viszont szép! Tetszik, köszönöm, de már lemondtunk az antracitról. Barna lesz.
2023. júl. 13. 15:04
4/4 A kérdező kommentje:
Már akinek! De mond! Melyikre gondoltál most ezzel a “gusztustalan” jelzővel? Az antracitra vagy a barnára?
2023. júl. 13. 15:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!