Fehér falról rászáradt lilás gránátalmalé foltokat hogyan tudom eltávolítani? Ráfröccsent ahogy szétvágtam... Nem meszes festés.
3db. kb. 1centis folt miatt az egész falat?
Ha csak azt festem át akkor kirí a fehérségével.
Smirgli papír? Dörzsvászon?
Szivaccsal, vizesen kezdd el dörzsölni, ha kell akkor a dörzsölős felével! A folt le fog jönni, de megy vele a festék is sajnos. A fehér festék azért jó mert ha akarod ott átfestheted azt a kis részt is és nem lesz nagyon elütő.
Festéktől függ, hogy mennyire látszik a ráfestett folt, diszperziteknél a fehérnél nem nagyon szokott meglátszani csak ha úgy esik rá a fény. A villanykapcsolók körül szoktam időnként átfesteni, mert ott kell gyakran letakarítani a falat a kéznyomok miatt és lejön közben a festék.
Kisebb hengerrel jól meg lehet csinálni, nem kell hozzá semmi előkészület csak egy kevés a fehér festékből.
Sajnos másképpen nem tudod leszedni a foltot, az általában beivódik a festékbe. Mindenképpen először le kell szedned, mert ha ráfestesz a fehéren át fog ütni. Ha csak halvány nyoma marad az nem gond, azt elfedi, de a pirossal nem boldogul a fehér.
4. szövegjavító szürkébb mint a fal, ezért látszik.
5. lekapartam a lilás foltokat. Igen alatta glett van ami szürkésebb.
Valószínű csak egy fehér festés jó rá, kérdés mennyire lesz látható egy 2 éves falon. Vizes dörzsivel csak nagyobb lett a folt mert bevizezte a környékét is. Azt várom hogy száradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!