Sütő-főzőlapot hogy kell választani?
Egyszerűen teljesen hülye vagyok ehhez. Tavaly csináltattunk egy új konyhabútort körben, asztalossal.
Eredetileg úgy volt a gáztűzhely marad simán a helyén, de aztán azt beszéltük meg, hogy ott bőven van azon a falon hely beépíteni egy sütőt és egy főzőlapot, a pultot meg a szekrényt le is szabta rá az asztalos még akkor.
Na most meg kellene venni a sütőt főzőlapot, de nem értem hogy működnek.
Van ott egy konnektor lent, ezt a beépített sütőt bedugják a konnektorba és úgy épitik be? Egy darab konnektor van.
Illetve van ott egy gázcső, amire most jelenleg a tűzhely rá van kötve. A gáz főzőlapot arra lehet ugyanúgy bekötni?
A villanyszerelő azt mondta nem ajánlja hogy mind a kettő elektromos legyen, mikor kicserélték a hálózatot mert csak 32 amper van, szerinte nem jó ha a kettő egyszerre megy. Na meg egy konnektor van csak ott.
Valaki magyarázza el kérlek hogy vannak ezek a beépíthető cuccok?
De ha külön vezetékkel köti be akkor ahhoz újra vésni kell?Bocsi, de tényleg, nekem ezek űrtechnológia.
Nyilván majd ha odajutunk előtte eljön a villanyszerelő, csak előre tájékozódok.
Igen, ez a legnagyobb kényelmetlenség, vésés festés.
Ha csak nem tudja behúzni a régi csőbe, de ennek kicsi az esélye.
#5 ertem hogy ez az alap rend, de nekem mikor csinálva lett nem volt ilyen terv, hogy oda elektromos sütőt akarok, csak egy konnektort tetettem oda, mert egy kósza gondolatom volt hogy talán egyszer majd lesz elektromos sütő, nem gondoltam hogy annak nem az kell..
Nem gondoltam azt se hogy már 1 ev után jön az ötlet.
Az lesz, csak jelenleg a fürdőszoba helyén is egy lyuk tátong, 2-3 hét mire befejezik, utána nekiálloo ennek a sütős dolognak komolyabb szinten, villanyszerelővel!
Köszi
Nők: szín alapján.
Férfiak: f.om vegyük meg ezt és húzzunk már haza, mert kezdődik a meccs és még sört is kell venni!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!